Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy a...

Mi lehet az oka, hogy a youtuber anyukák zöme túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Talán kettőt láttam, akik még mindig vékonyak, csinosak, a többiek keményen túlsúlyosak. Pedig a videóik alapján nem szenvednek pénzhiányban, dolgozni sem járnak, a gyerekek sincsenek otthon, mégis igényteleneknek tűnnek?
2023. aug. 8. 23:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem csak a YouTuber anyukák, hanem az összes. Persze vannak kivételek, de ritkább.
2023. aug. 10. 11:12
 12/17 anonim ***** válasza:
A 8-ast megvédve, én is hashimotos vagyok és 60kg. Jah igen, nem a milka csokit ölelgetem esténként.
2023. aug. 10. 11:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Az EU lakosságának 51,3 százaléka túlsúlyos, a magyaroknál jóval nagyobb az arány, nálunk 58,3 százalék túlsúlyos az Európai Unió Statisztikai Hivatalának friss adatai szerint.

Hogy te mennyire alaposan és milyen körből válogattál, azt nem tudom, én egyetlen YouTuber anyukát sem ismerek és nem is érdekelnek. A YouTuberek között, akiket én nézek talán 2-3 túlsúlyos akad (néhányuk egyáltalán nem látszik, róluk nem tudok nyilatkozni).

2023. aug. 10. 12:53
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Tényleg csak a nők tudnak ennyire primitívek lenni, hogy ezzel foglalkozzanak.

Pl férjem sok csatornát követ, műszaki, autós, horgász stb témában.

De egyszer sem hallottam tőle, hogy bármelyik férfinek a külsejét kezdte el fikázni vagy igénytelenezni.

Aki ilyenekre koncentrál, ott már valami más van a háttérben.

2023. aug. 10. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:

lehet igy erzi jol magát. lehet mentálisan faraszto uj anyukanak lenni, es sokat nassol. lehet nap vegen csokival vezeti le a stresszt.

megvetendő? nem, nem az, inkabb, mint hogy kiabaljon es uvoltozzon egesz nap.

majd eljon az a pont hogy nem erzi jol magat, es tesz erte hogy ne igy legyen. addig ha igy jo, akkor igy jo :) szerencsere nem egy anonim gyikesnek akarnak megfelelni.

2023. aug. 10. 17:54
 16/17 anonim válasza:
1
2023. aug. 26. 15:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Az lehet a helyzet, hogy akinek a veteményes kert a hobbija, az többet hajlong-mozog, mint akinek a videó-szerkesztés.
2023. szept. 17. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!