Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit mozog a gyereked?

Mennyit mozog a gyereked?

Figyelt kérdés

Mennyi idős? Szoktatok együtt sportolni? Ha igen, mit?

Ha csak annyit mozog, hogy az udvaron szaladgál, vagy szoktatok nagyokat sétálni, de nem sportol külön, azt is írjátok le.

2023. aug. 7. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Három és fél éves, csak akkor mozog, ha muszáj. Általában egy helyben ülve/állva játszik. Néha kergetőzünk, kb napi egyszer. Sétálni sem szeret. (Enyhén hipoton, egyensúlyzavaros, TSMT-zünk, reméljük ettől majd változik).
2023. aug. 7. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 3 és fél éves. Már dolgozok napi 8ban,de utana fél 5tol kb 8ig kint vagyunk ilyenkor. Vagy biciklizik, focizik, fára maszik, rollerezik, kutyaval jatszik velem, vagy a barataival rohangal, maszik, csuszdazik stb megállás nélkül. Szeret elmélyedni is és nagyon feltalálja magát, de ha van partnere benne, akkor látszik, hogy a mozgás a mindene. Én babakocsival is napi 3-4 órákat voltam kint vele minden nap, onnantól hogy maszik meg egyertelmuen.
2023. aug. 7. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget. Jelenleg nagyon sovány pont emiatt.

Most voltunk a gerince miatt dokinál. Hát jól beszólt,de olyan vádlóan,mintha nem adnánk neki enni...

Autista kislány, 7 éves, 19kg. Minden csontja kint van...

Pedig eszik ő. Ahhoz képest,hogy auti,nagyon jól. Csak hatalmas a mozgásigénye...

Gyerek KRESZ pályán pár napja 1.5 órán át ment megállás nélkül...egyszerűen nem fárad el. Mindent lemozog,amit megeszik.

2023. aug. 7. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat. 4 éves. Dolgozok én is de délután mindig csinálunk valamit. Bicikli, séta, fogócska, játszótér.... Stb Az oviban is minden nap megmozgatják őket
2023. aug. 7. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Mikor-hogy. Alapvetően amióta megszületett az első gyerek, azóta fogytam ~10kg-t. A második terhességem is olyan fitten toltam végig, hogy ihaj. Most 3 éves a nagy, 9 hónapos a kicsi, és azt kell mondanom, hogy kb akkor vannak nyugton, amikor alszanak (néha még akkor sem). Persze vannak pillanatok, időszakok, amikor kicsit nyugisabbak, de azért alapvetően a nagy olyan, mint egy búgócsiga, és a kicsi meg mindenben őt akarja utánozni, szóval bár talán valamivel nyugodtabb természetű, ő sem kifejezetten egy helyben ülő típus :D De sportolni még nem járunk, a 3 éves is fiatal még bármilyen szervezett sporthoz, alapvetően a szabad levegőn hagyom sokat futkározni meg játszótéren/játszóházban engedem kidühöngeni magát, na meg rossz időben nyilván én kergetem, mint a hülye, de amikor már kicsit nagyobb lesz, akkor tuti kipróbálunk pár sportot, hátha megtalálja a hozzá illő testmozgást.
2023. aug. 7. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
3,5 éves, lényegében csak mozog, oviban is rohangal az udvaron mindig mikor odaérek érte, de utána is még 1,5 -2 órát játszoterezunk. Fogócska, ugrálás, mászokázás a kedvence, de hetente többször előkerül a bicikli is. A lakásban is inkább mozogni szeret, az autóit is szaladgálva tolja, bujocskazni, birkózni szeret még bent. Ha leül nagyritkan akkor sínpalyat épít vagy matricákat ragaszt. Ha hétvége van délelőtt és délután is min. 2 órát kint vagyunk.
2023. aug. 7. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

9 éves, most nyáron medencézik-már ha az idő enegedi, rollerezik, biciklizik, görkorizik minden nap.

Együtt biciklizni szoktunk, meg kutyát sétáltatni.

Iskolaidőben heti 1 úszás van, minden nap tesi,és heti 1kézilabda, sulin kívül pedig heti 2x táncra jár, és 1x légtornára.

2023. aug. 8. 05:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem sokat, 6 éves, nem mozgékony gyerek. Igyekszem naponta jatszóra, vagy játszóházba vinni ha nincs óvoda, ha van ovi akkor az udvaron mozognak valamennyit. Biciklizni, úszni nem tud, vittem úszni évekig, de nem tanulta meg.
2023. aug. 8. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!