Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 gyerekes anyukák, ti összese...

2 gyerekes anyukák, ti összesen hány évet voltatok otthon a gyerekeitekkel, a születésük között visszamentetek dolgozni?

Figyelt kérdés

👆Tudom, ez most nem a fenti kérdéshez kapcsolódik!

De én azt tapasztalom, egyre több anyuka mondja, hogy alig várja, hogy visszamehessen dolgozni, mert egy kisbaba, kisgyerek nem elégíti ki a felnőtt nő szellemi igényeit.

Az interneten sokat olvastam a munkalehetőségekről, hogy melyik anyuka hova tudNA visszamenni dolgozni, és a múltkor egy 1 gyerekes anya tanácsokat kért Fb-on, hogy milyen munkahelyek vannak (talán akkor 1,5 éves volt a gyereke, és bölcsibe akarta adni).

Aztán kapta a negatív hozzászólásokat, hogy a mai világban milyen "mintaanyák" vannak, hogy megszülik a gyereket, és rögtön unják magukat az otthonlét alatt, akkor nem kell gyereket vállalni, meg bezzeg régen az asszonyok 10 even keresztül nem mentek dolgozni.

Na de most nem ez a téma, csak kíváncsi vagyok mind a két dologról, mi a véleményetek.

2023. aug. 7. 17:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
62%
2 gyerekkel nem egészen 4 évet, de a kettő között dolgoztam, mivel több, mint 8 év van köztük. Nem szerettem volna egyben ekkora kihagyást, a nagynál amúgy is nagyon fiatal voltam, bőven volt időm dolgozni a két gyerek között, nem szorított az idő, nem is vágytam még akkor második gyerekre, csak amikor a nagy már 5-6 éves volt.
2023. aug. 8. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!