Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Johanna vagy Kincső, melyik...

Johanna vagy Kincső, melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés

2023. júl. 25. 16:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Inkább Kinga-Becézetlenül,v Kingu(s)/Jolanda-Andi,Anda becézéssel/Csenge-becézetlenül/Kiara-Jara becézéssel/Krisztina Tina becézéssel. :):)

Ezekközül amúgy Johanna lennék egyértelműen szívesebben. :):) A Kincső nekem túl "babás", túl becézgetős-szerű. Kincsőkémnek bármilyen nevet becézhetünk. :)

Amúgy, a Johanna nekem Johanna alakban nem tetszik, de sokkal jobb, mint a Kincső, mert az meg becézős-szerű; nekem a Johanna kicsit olyan snassz, színtelen név, de szóval az még mindig szívesebben lennék; plusz, van egy olyan beceneve a Johannának, ami azé' tetszik. :) Jona becézéssel tetszene nekem a megszólításom; ha pl Johanna lennék. :):)

2023. júl. 29. 14:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Johanna
2023. júl. 30. 15:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Mindkettő nagyon szép. Ha vezetéknév szempontjából is mindkettő passzol, akkor a Johannát választanám, mert az nemzetközileg jobb választás, a Kincsőt nehezebb kimondani külföldön.
2023. aug. 23. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!