Johanna vagy Kincső, melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 16:38
12/23 anonim válasza:
Egyet értek 9-es. Bármelyik nevet meg lehet szokni, szeretni. Nekem is van a környezetemben olyan gyerek, akinek a neve nem tetszik, de a gyerek imádnivaló, ezáltal a neve is “szép”.
Én nem értem hogy is lehet azt mondani bármelyik névről, hogy baromi ronda. Valakinek nem tetszik, másnak meg igen. De hát így normális, Isten őrizz, hogy mindenkinek ugyanaz legyen a kedvenc neve.
Szerintem csak úgy szabadna fogalmazni, hogy nekem tetszik vagy nem tetszik. De amiket itt írnak egyesek a nevekről 😳
Nekem sem tetszik egyik név sem ezek közül annyira, hogy a gyerekemnek adjam, de a Johanna jobban tetszik.
16/23 anonim válasza:
A Johanna komolyabb, elegánsabb. Ha a felnőtt korára is gondolsz, inkább azt adod.
20/23 Ambrus Lonci válasza:
Szerintem mind a kettő szép de ha választani kell Johanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!