Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális ilyen...

Szerintetek ez normális ilyen kicsi gyerekkel?

Figyelt kérdés
Van egy anyuka 3-4 év körül lehet a gyereke. Már többször is láttam hogy pl pékségben, kisboltban a kisgyerek kezébe adja a pénzt és az mondja el mit kér és fizet. Ott áll ugyan mellette de akkor is. Nem kicsi még ehhez?
2023. júl. 25. 04:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A lányom kb 2 éves korától kezdve követeli, hogy ő fizethessen a boltban (bankkártyával is!), most 3, elég életkori dolog is, hogy szeretnek válogatni, választási lehetőséget kapni, szóval nálunk is ez a szokás, hogy amikor van rá mód, ő választja ki mit kér. Szerintem ez tök normális ebben a korban már, nem 3 hónaposról beszélünk.
2023. júl. 25. 08:02
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Elmesélnéd, mi rosszat látsz ebben? Engem ennyi idősen, na jó, még a boldog békeidőkben történt, de leküldött a nagymamám teljesen egyedül a zöldségeshez répáért a levesbe.
2023. júl. 25. 08:07
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Na jól megkapta a kérdező, azt hitte majd helyeslően bologatunk. Valószínűleg nincs gyereke és el se tudja képzelni hogy egy 4 éves nem valami hiszti gép, nem ufó hanem egy ember palánta és képes olyan dolgokra mint fizetni a boltban felügyelettel.
2023. júl. 25. 09:09
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lenne nem normális, ha nem lenne ott mellette, hanem egyedül küldené el így.

(Mondjuk mi kiskoromban már elég hamar mentünk egyedül boltba, de az más világ volt.)

2023. júl. 25. 09:12
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Sok gyereket érdekelnek ezek a felnőtt dolgok és szívesen "segítenek" persze az ő szintjukon, és ez is a neveles része, hogy megtanuljak a mindennapi élet teendőit. Én fiam 3, sokszor ő fizet a boltban a kártyával, oda emelem a terminalhoz és nagyon élvezi, pakol a kosárba amit vásárlunk, sorszámot húz a patikában, postán, odaadja az ügyintézőnek ilyesmi, ezek nagyon egyszerű feladatok de jó ha tanulja gyakorolja a gyerek.
2023. júl. 25. 09:31
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott van mellette az anyja, miért lenne baj?
2023. júl. 25. 10:04
 17/28 A kérdező kommentje:
Dehát még olyan kicsi. Van gyerekem. 16 hónapos. El nem tudnám képzelni hogy így a kezébe adjam a pénzt meg minden
2023. júl. 25. 10:22
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Szegény gyereked 😃

Majd rajossz h simán

2023. júl. 25. 10:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
16 hónaposnak én sem adom a kezébe, de itt 3-4 évesekről volt szó, ég és föld a különbség.
2023. júl. 25. 10:43
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mi baja lesz, ha megfog egy 500-ast?
2023. júl. 25. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!