Màsfél hónapja késik a menstruációm. Semmi terhességi tünetem nincs,éreztem az a belső feszültséget amit akkor szoktam mikor megkell jöjjön,de nem jött. Ez azóta van,mióta túl stresszes vagyok.legetséges,hogy terhes vagyok? 1,5 próbálkozunk
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 20:15
11/17 anonim válasza:
#9. Ez hülyeség, nem lesz negatív a teszt.
12/17 anonim válasza:
És másfél hónapja nem jutott eszedbe tesztelni? Most már biztos az eredmény.De ha annyira stresszelsz akkor meg lehet azért nem jön meg.De szerintem inkább terhesség van a dologban.Tesztelj kérlek.Ha negatív akkor az, az élet megy tovább és jövö hónap sikeres lesz.De szerintem tuti terhes vagy 🙏
13/17 anonim válasza:
Hatos vagyok, ennyi késés hátterében állhat baba is. Most már a teszt jó erős pozitívat mutatna, sőt uh is kimutatja a babát. Tesztelj bátran, régi rossz emlékek ne fogjanak vissza, mert ha babát vársz már menned kell lassan a koraterhes vizsgálatokra is.
15/17 A kérdező kommentje:
9 hetes vagyok♥️♥️♥️
2023. aug. 7. 13:17
16/17 anonim válasza:
Gratulálok ez remek hír. Köszi hogy megirtad, jó babavárást kívánok!
17/17 anonim válasza:
Gratulálok! Látod, lehettél volna bátrabb. Bár, még azért pont időben összeszedted magad és végülis megspóroltad az első hetek idegeskedését. Ez is egy taktika😁
Mostmár minden rendben lesz! Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!