Alíz vagy Sára? Ha csak e 2 név közül válaszhatnál, melyik lenne inkább?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 21:45
15/27 anonim válasza:
Az Alíz joban tetszik, de mivel az öcsém kislánya Aliz, ha most születne lányom, "kénytelen" lennék a Sárát adni inkább.
16/27 anonim válasza:
Sára. Alízból már Dunát lehetne rekeszteni, már megcsömörlik tőle az ember.
17/27 anonim válasza:
Egyik sem tetszik különösebben, így ha csak ez a két név létezne, akkor a vezetéknévtől függne, hogy melyik hangzik jobban.
18/27 anonim válasza:
Alíz. A Sárával sincs bajom különben, de ez jobban tetszik. Nálunk a vezetéknévhez is jobban passzol, az is egy szempont.
20/27 1112 válasza:
Sára ronda, színtelen, öreglányos;
Alíz szép, ragyogó, üde fiatalos
-nekem a számomra.
Szóval én egyértelműen Aliz lennék szivesebben, de amúgy a Sára is korrekt név, vállalható, csak nekem Nem tetszik sajnos, de még az is okés.
De nekem az Alíz/Aliz név gyönyörű, Sára név egyáltalán nem szép a számomra. Nincs benne kecsesség, nőiesség, ragyogás, dallam, lágyság, finomság, szépség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!