Kik is vagyunk Mi valójában?
Figyelt kérdés
Tegnap jót beszélgettünk és a babáinkról osztottunk meg képeket.
Ígértem hogy én nyitok a saját képeimmel - találtam magamról -
ez már régi itt ég csak 3 hós volt a babám de van egy újabb is:
- általában én fényképezek....-
2010. okt. 14. 10:22
31/135 anonim válasza:
11,17.es vagyok. Keresek én is képet.
Heni
32/135 anonim válasza:
Az irigy 35 éves Banyuci vagyok, csak nem írtam alá. :)
33/135 A kérdező kommentje:
11.17-nek
hú a hajam hát az állandóan változik hol rövid hol hosszú télen sötét nyáron világosabb nincs két fénykép ahol egyforma.
2010. okt. 14. 11:19
34/135 anonim válasza:
Itt csupa tündér kisgyerek, és csupa csini anyuka van!
Laurának irigylem a szép hosszú haját! Én is szeretném kiengedve hordani a hajam, de Tominak az lenne a kedvenc játéka... :)
Bea
35/135 anonim válasza:
Banyuci a 35 nem is sok!ne irigykedj mert ahogy léttam a képet nagyon csini vagy!:)jól összejöttünk itt csajok!:)
36/135 anonim válasza:
Bea!nyugi az én hajam kb csak addig van kiengedve amíg fésülködöm meg hajat mosok:D:D Dominak mániája a hajhúzás:)
37/135 A kérdező kommentje:
2010. okt. 14. 11:27
38/135 anonim válasza:
Carmen hogy hívják a lányod?Nagyon aranyos.Dina
39/135 anonim válasza:
Azért jó látni, hogy ennyi csinos anyuka szaladgál a világba. Nem is csoda, hogy a gyerekek is szépek. Carmen! Nagyon szép család vagytok! Így ránézésre szuperül passzol hozzád a férjed! Gratulálok mindenkinek! Beus
40/135 A kérdező kommentje:
Kincső Emese
2010. okt. 14. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!