Kik is vagyunk Mi valójában?
Tegnap jót beszélgettünk és a babáinkról osztottunk meg képeket.
Ígértem hogy én nyitok a saját képeimmel - találtam magamról -
ez már régi itt ég csak 3 hós volt a babám de van egy újabb is:
- általában én fényképezek....-
Sziasztok!
Tegnapi ittjártam óta rengeteg hozzászólással bővült a kérdés... és minden Anyuka egytől-egyig nagyon csinos és szimpatikus!!! A bébik meg természetesen tüneményesek :-)
Petra én is emlékszem ám rád :-)))
Csillu! Ne haragudj, de a babszobás kérdésnél az előbb Csillusnak hívtalak!!! Gyönyörű a két fiatalúr... és nagyon hasonlítanak egymásra :-)))
Belinkelem újra a webmappámat, mert tettem még bele néhány fotót magunkról:
Anita
nagyon nagyon édesek vagytok... apa is a huncut mosolyával amikor fogja a kislányát..
Mindenkinek nagyon köszönöm hogy megosztotta a képeket és ezentúl már tudunk arcokat kötni a válaszokhoz!!!
Sziasztok! Most olvastam csak ezt a kérdést,nem akarok kimaradni, én is sokat lógok itt. Az uram már gutaütést kap amikor meglátja mit nézek a neten.:-)
Viszont én egy képet se tudtam megnyitni, lehet azért mert eltelt x nap? Na, mindegy.
Próbálkozok mindjárt belinkelni egy képet magunkról.
Üdv: Kikó
Na, közbe eszembe jutott,hogy fennt vagyunk a videán.:-) Igaz, nem kép, annál sokkal, sokkal több.:-)Üdv:Kikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!