Fáj a spirál feltétele?
Akkor álljon itt egy normális válaszi is, bár gondolom, az elsőt törölni fogják...
Én kétszer szültem fájdalomcsillapítás nélkül, ahhoz képest semmi. Nm is azt mondanám ,hogy fáj, hanem hogy kellemetlen. Kapsz egy érzéstelenítő injekciót a méhszájra, azt érzed, hogy felszít (mint a fogorvosnál a szuri), de utána csak a matatást. Az egész kb 5-6 perc, én nagyon féltem tőle, de nem kellett volna. Utána vérzel egy kicsit és annyira fáj a pocakod, mint egy gyengébb menstruációnál 2-3 napig. Aztán mehet minden a megszokott kerékvágásban.
most félreérthető...
szóval törölték már, nem a mostani első válaszolóval van problémám
Szia!
Nekem 4 évvel ezelőtt rakták fel,a menstruáció 3.napján én is féltem hogy fáj! Kellemtlen volt egy kicsit csipet,de kb 3-4 perc és kész volt! Utánna kicsit görcsöltem 1-2 napig! Kb 6-7 hónap kellett hogy megszokja a szervezetem ez idő alatt amikor megjött 10-11 napig tartott! Utánna viszont beállt arra a 5-6 napra,és percre pontosan tudtam mikor jön meg legközelebb! 3 évig volt fent,az idén februárban levetettem mert kistesot szeretünk volna! Már márciusban meg sem jött november 22-ére várjuk a kis öcsit! Nekem Gold Lilly volt!
Remélem tudta segiteni.
Most kicsit megszeppentem!Nem valami jót írtok a feltételről, mármint a fájdalomról.
Őszintén nekem nem szimpatikus a spirál, de most akkor mit???
A gyógyszer drága, az óvszert sosem szerettem.
Könnyű szülést utolsó!
Én szeptember 11.-én szültem a kisfiamat a 2 éves lánykám mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!