Melyik nevet adnátok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van közte gyakori, és van közte viszonylag régies. Valamiért csak ebben a háromban gondolkozunk, ezek tetszenek.

Nem szeretnék sem modern, sem nagyon különleges nevet, ez a 3 viszont mind tetszik, de valamièrt nem tudom/tudjuk 100%-ra eldönteni.

2023. júl. 2. 23:34
1 2
 11/12 anonim válasza:
48%
Már nem azért, de a kérdés az, hogy ezek közül melyik, és ha a kérdezőnek ez tetszik, más nem annyira (amit le is írt), akkor ezek közül kell választani... És ha már csak annyira telik, h negatív kommenteket fűzzenek hozzá egyesek, legalább csatolhatnának másik névötletet, ha annyira okosak..
2023. júl. 10. 15:29
 12/12 anonim válasza:
Anna tökéletes név szerintem. Minden életkorban megállja a helyét, szinte az összes vezetéknévhez passzol, szép, lágy hangzása van, nőies név. Becézni sem kell. Második névnek én a Saroltát választanám az opciók közül, semmiféle képpen nem egy másik magánhangzóval kezdődő nevet.
2023. júl. 27. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!