A külön élő apa elviheti a gyereket láthatás alatt orvoshoz, ha sem a gyerek sem az anya nem ért ezzel egyet?
Testvérem 15 éves lányáról van szó és nőgyógyászhoz kellene mennie, amit sem ő sem az anyja nem akar, mondván nincs semmi problémája, csak még nem állt be rendesen a ciklusa. 11 éves kora óta menstruál, most meg nagyjaból 3 hónapja semmi.
Ilyen esetben milyen lehetősegei vannak az apának? Gondolom, ha a gyerek vagy az anyja megtagadják, akkor az orvos sem fogja megvizsgálni vagy ilyenkor érdemes lenne a gyamhivatalnál rákérdezni?
500 forint egy dob9z hcg teszt. Belepisiltetitek egy műanyag pohárba, és 5 percen belül mindenkiderül.
Ebben a kategóriában naponta 6x derül ki elvileg épelméjű, többnyire felnőtt emberekről, hogy nem tudják, hogyan lesz a gyerek. Az unokahúgod 15 és értelmi fogyatékos. Ha gyanakodtok, tesztejetek.
"Akkor holnap labor és vérteszt hcg-re."
Azért ez nem ilyen egyszerű. A gyereknek az anyja a godnviseloje, ő jogosult orvosi vizsgálatot kérni. A különélő szülőnek nincs joga hozzá, ő csak életveszélyes helyzetben viheti a gyereket orvoshoz.
Én a kulcsszó miatt gondoltam, hogy terhességre gondolnak, mivel ott áll.
Elviheti, persze, a lány meg megtagadhatja az orvosi vizsgálatot.
Engem is vittek 16 évesen hasonló okból, megmondtam az orvosnak, hogy engem nem vizsgál meg, főleg, mivel szűz voltam még.
Nem is akart, cserébe behívta nev. anyámat és felvilágosította, hogy teljesen normális a menzeszem, és az is, ha néha néha kimarad.
Van olyan terhességi teszt, amire rá kell pisilni, csak oda kell tartani a sugárhoz.
Ha ezt engedi, esetleg így meg lehet nézmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!