Gyereketek keresztszülei mennyit foglalkoznak a gyerekkel?
Ertek ez alatt bármit. Hányszor érdeklődnek róla, ajándék, látogatás, esetleg elviszik-e néha valahova.
Minden érdekel :)
Nálunk a bátyám a kereszt apa, a férjem unokahúga a kereszt anya. Mind kettejüknek van párja.
A tesómék másik országban élnek, velük évente csak pár alkalommal találkozunk. Tesómmal ritkán beszélek, a párjával szoktam heti szinten. Ha itthon vannak mindig hoznak neki valami játékot.
A keresztanya és a párja velünk egy utcában lakik, velük sokat találkozunk, vigyáznak is rá időnként. Alkalmakra szokott kapni ajándékot, illetve pl mikor kórházban voltunk akkor is hoztak neki.
Három éves a gyerek
Én keresztanya vagyok, a gyerkőc most lesz 6 éves. 5 éves kora óta havonta egyszer nálam alszik, kéthetente szombaton pedig megyünk programozni pár órára(nem nagy dologra kell gondolni, játszótér, mozi, most majd strandra megyünk)
Betegség esetén is van hogy nálam van egy-két napot, ha nem tudják máshogy megoldani, de ez ritka, évi max két alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!