Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak,hogy kislányom...

Mit csináljak,hogy kislányom használja a kanalat?

Figyelt kérdés
Lehet maga a kérdés nem a legjobb megfogalmazás!Másfél éves kislányom mindig szebben evett kanállal és már gondoltuk az etetőszéket is átalakíthatjuk(asztal+kisszék).Nemtudom mi történhetet de egyszerűen nem hajlandó enni csak csapkod vele és megint arra kényszerültem,hogy én adjam a szájába.kézzel eszik azzal nincs probléma.Nemis aggódnék ha nem tudnám milyen ügyesen ment neki(hisz nem sietettem úgy voltam vele nem a nagykönyvet nézem hanem azt ami neki jó).most meg hirtelen ott tartunk mint az elején!Beindult nálunk erősen ez a dackorszak(de ezis fura hiszen azt hittem az később van).Soha nem mondanám rá,hogy rossz de azt hogy eleven de nagyon(inkább mint bármi más legyen).Lehet ez ennek tudható be és majd visszaáll?Első gyermek(és az idegeim azt súgják nemis lessz több) Köszönöm 😊
2023. jún. 27. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Mit csináljak,hogy kislányom használja a kanalat?"

Várd ki a dackorszak végét. Tudja használni a kanalat, csak nem akarja. Szerintem ezen nem kell aggódni (mármint a gyerek fejlődése szempontjából nem baj, neked nyilván bosszantó, hogy többet kell takarítani).

2023. jún. 27. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Kitartást...fiam 2 éves mai napig inkább kézzel fogja meg...
2023. jún. 27. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Amúgy én ma kicsit hígabb csokipudingot adtam a fiamnak. Oké, ezt csak ritkán ajánlott, ne kapjon túl édeset. De rögtön kedvet kapott a kanálhoz. Pedig pillanatnyilag a borsófőzeléket is kézzel eszi (szemenként).
2023. jún. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!