Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szülés utáni betétet...

Milyen szülés utáni betétet javasoltok illetve eldobható női alsót?

Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 16:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt hiszem veszek pelust és betétet is, biztos ami biztos😊
2023. jún. 26. 17:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Dm-es bugyipelenka és dm-es betét.

Felesleges a tena meg ezek, sokkal drágábbak és nem jobbak.

2023. jún. 26. 18:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Sima always éjszakára való betétet.. Aztán a normalt.
2023. jún. 26. 19:40
 14/22 anonim ***** válasza:
39%

Én csak a legnagyobb éjszakai betétet használtam, első napokban volt erősebb, utána gyenge, cserébe sokáig tartott.

Eldobható fehérneműt is vettem, mert rajta volt a kelengyelistán, de eszembe sem jutott használni, mikor odakerültem, azt sem tudom, hol lehet 🙃

2023. jún. 26. 19:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

DM sajátmárkás bugyipelenkát használtam az első 3-4 napban.

[link]

Utána Always éjszakai, majd a normál és a végén tisztasági.

Az első szülésnél a Tenának a bugyipelenkáját vittem. Szerintem nem nagyon volt különbség a sajátmárkáshoz képest viszont az utóbbi sokkal olcsóbb.

2023. jún. 26. 21:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan van olyan "felnőtt nő", aki szerint szülés után "gáz" (!!!) felvenni egy bugyipelenkát?

Felnőttként 8 éves értelmi szinten lenni, na az GÁZ. 😂

2023. jún. 26. 21:52
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Felesleges. Senki sem verzett annyit, ha igen, felkelt es cserelt surubben. Ennyi. Azert nem tehetetlen az ember h pelenkat huzzon magara, a babahoz is ugralni kellett.
2023. jún. 27. 06:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17!

Baromira el vagy tévedve!

Mindkét szülés után altatásos műtéten estem át. Senki nem tudhatta előre. 4 napig szó szerint amikor fel álltam elöntött a vér. Egy sima éjszakai vagy inkontinencia betét kb 10-15 percet bírt volna ki.

Tájékozódj, gondolkozz mielőtt ostobaságokat irsz.

2023. jún. 27. 09:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
17# ez nem tehetetlenség kerdése, és honnan tudod hogy senki nem vérzett annyira? Beleláttál az osztályon mindenki bugyijába? Ha ott senki nem vérzett annyira, akkor más már nem is vérezhet jobban vagy mivan? Jobb felkészülni és venni pár bugyipelenkát mint az éjszakai betétet cserélgetni pár percenkét. Meg ha éppen alszik a pici akkor az anyuka is tud aludni és akkor már mindjárt nem tudja sűrűn cserélni vagy állítson órát, hogy majd 10 perc múlva megint ugorjon a wcre? Aki meg gáznak tartja a pelenkát annak az nem gáz, ha összevérez mindent?
2023. jún. 27. 11:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Èn nem vèreztem annyit, hogy bugyipelus kelljen, de azt hiszem a kisebbsèghez tartozom ebben. Èrdemes kèszülni mindkèt verziòra.
2023. jún. 27. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!