Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szülés utáni betétet...

Milyen szülés utáni betétet javasoltok illetve eldobható női alsót?

Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 16:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Mindkét szülés után Tena pelenkát hordtam 4-5 napig, utána vagy 2 hét óriási inkontinencia betétet majd még 2 hétig éjszakai betétet.

A kórházban így semmit nem véreztem össze, nekem biztonság érzetet adott a felnőtt pelenka. Kényelmes volt és nem tud elmozdulni.

2023. jún. 26. 16:16
 2/22 anonim ***** válasza:

Chicco szülés utáni betét és nagyméretű always betét, amin sok cseppes jelzés van. Nekem ezek váltak be.

Az eldobhatós bugyit nem javaslom, mert általában nem méretarányos. Én a legnagyobb méretet vettem és kb olyan M-es anyukának ajánlanám. Szóval nekem itt van egy csomó bontatlanul, mert nem tudtam használni. De a fent említett betétek garantáltan nem áznak át, úgyhogy nekem egy bugyim sem bánta a szülés utáni időszakot...

2023. jún. 26. 16:19
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
2! Irigyellek, nekem az éjszakai always az első pár napban kb 15 percet bírt volna ki 🙈
2023. jún. 26. 16:21
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Tena vizeletcsepegésre valò betèt elèg volt nekem az első pàr hètben, utàna a legnagyobb allways.
2023. jún. 26. 16:40
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Tena pelenka szuper volt szülés után.

Utána Chicco betétet használtam. Jó puha volt a gátsebemnek.

De mennyiségre elég lett volna az Always fekete éjszakai is. Annyi hogy az kevésbé puha

2023. jún. 26. 16:56
 6/22 A kérdező kommentje:
1: linket tudnál a pelusról küldeni?
2023. jún. 26. 16:56
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Eldobható bugyipelenkát használtam. Sokkal kényelmesebb, mint a betét. A szobatársam kétszer is elhagyta a betètet a bugyijából, és összevérzett mindent.

Nem kell feltétlen tenát venni, a dm/müller saját márkás is szuper.

2023. jún. 26. 17:02
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

En kb 1 hetig hasznaltam tenat, meg itthon is abban nyomultam, nagyon kenyelmes volt…:D

Utana meg 1 hetig sima egeszsegugyi betet kellett, aztan el is mult a verzesem.

[link]

Nem talaltam meg pontosan azt, amit en hasznaltam anno, emlekeim szerint az ilyen barma szinu volt, nem feher. Talan ez egy ujabb verzio.

De ugyanugy tena volt es normalt vettem belole, eleg volt az is, pedig elegge vereztem az elso heten.

2023. jún. 26. 17:03
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Sima tena betet. En azert pelenkat nem huztam magamra, szerintem azert az eleg gaz😅
2023. jún. 26. 17:03
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

9!

Az volt a gáz amikor a szobatársam vérben aludt mert éjszaka nem kapott tiszta lepedőt vagy amikor nem győzött átöltözni és behozatni a ruhákat mert a betétek nem bírták. Na az a gáz, meg a gondolkodásod felnőtt létedre...

2023. jún. 26. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!