Milyen vicces, idétlen neveket hallottatok eddig, vagy akár ismertek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 19:43
12/30 A kérdező kommentje:
Nagyon jóóók :)
Sánel :) Atyaég...
Nekem egy ismerősöm osztálytársa: Vita Huba
Általánosban egy lány: Kolompár Lakatos Szamanta.
2010. okt. 12. 20:30
16/30 anonim válasza:
Tesitanárnőm volt Pálinkásné Boros Katalin.
17/30 anonim válasza:
utolsó vagyok,
és a nagymamám szemét megműtötte egy dr Holló ... (nem emlékszem a keresztnévre), ez is vicces, hogy pont egy szemorvos --- HOLLó vájja ki a szemét :)
18/30 anonim válasza:
Ülök a nőgyógyászaton,anya a kislányának kiabál,Virág,Virág gyere ide stb,majd szólították az anyát:Cserepesné,jöjjön be...akkor a gyerek Cserepes Virág volt????
19/30 anonim válasza:
Nekem van egy Aladin nevű ismerősöm, gyönyörű kisfiú úgy 12 éves lehet (magyar). És egy Eszmeralda nevű kislány aki nem teljesen 100-as mondanom sem kell, nem idén barnultak.
20/30 anonim válasza:
Lakik tőlünk nem messze egy testvérpár, még általános iskolások: Nyári Virág és Nyári Napsugár.
Amikor még dolgoztam, sok emberrel találkoztam: Szopós Ignác, Punczi József, és egyszer kérdeztem az ügyfél nevét, jön a válasz: Orbán Viktor. Hát nem kellett visszakérdezni az biztos. És az egyik ügyfél kisfiának a neve Marlonbrando volt. Így egyben.
Barátnőmék házában lakik egy Sneff Elek nevű kisfiú. Szerintem kicsit idétlen a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!