Vajon nagy lesz rá?
Kislányom 11 kg éppen jó nekünk már az 5+ méret a DM babylove pelusból.
De férjem mellenyult 6ost hozott.
Szerintetek nem lesz hatalmas rá?
15 kg-tól jó a 6os méret
Ott a pelenka,ott a gyerek...fogod raadod a gyerekre,es megnezed jo-e ra
Komolyan kerdest kellett errol kiirni??🤦
Eladni???
Egy csomag pelenkát (ami nem kicsi, hanem nagy)?
Szerinted a tied sosem lesz nagyobb?
Nem bontod meg...te atya ur isten...te egy troll vagy,vagy ennyire kell a penz,hogy ha nagy a pelenka el kell adnod?
Az emberek mar tenyleg hulyek???
Minek eladni? Mi van? Szerinted örökre ekkora marad, vagy 2 hónap múlva már szobatiszta? Jól fog az jönni később.
Egyebkent meg szerinten nem nagy, lanyomnak mindig majdhogynem eggyel nagyobb kellett, pedig vékony.
Attól függetlenül, hogy nem értem miért kéne eladni, hiszen enni nem kér, szekrényben megvárja, amíg nő egy kicsit a gyerek, de hol élsz, hogy nem lehet eladni, ha meg van bontva, és 1 hiányzik belőle? Itt a környéken állandóan felteszik a fél csomagot is, és simán megveszik. Én is adtam már el maradék pelusokat.
De még mindig irracionálisnak tartom a ráírt súlyokat, mind a 2 gyerekem vékony, és mégis sokkal hamarabb kellett nagyobbat venni.
1.es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!