Lányotok hány éves koráig játszott, babázott?🌺
Figyelt kérdés
#Hány éves korban kell abba hagyni?
2023. jún. 25. 15:56
1/10 anonim válasza:
Miért kellene abbahagyni?
Inkább barbiezzon 16 évesen is, mint hogy felcsinálják és igazival babázzon.
2/10 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy hány éves korig kell abbahagyni!!! Ameddig igényli és kész.
A szerepjátékkal dolgozza fel az élményeit. Egy kisiskolás leányka tanárosdit- orvososat játszik a babáival. Egy nagyobb leányka az első szerelmeit dolgozhatja fel pl barbizással. Egy 6-8. osztályos lány pedig màr a divatot élheti meg az internetes babaöltöztetős/sminkelős játékokkal.
3/10 anonim válasza:
26, és még most is gyűjti a babákat, néha játszunk is vele
4/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm akkor nem aggódom.
10 éves❤️
Amúgy sokat játszunk vele, társasozunk, babázunk.
Nagyon szeretjük, akkor nincs gond.
Köszönöm a válaszokat 💖
2023. jún. 25. 16:34
5/10 anonim válasza:
Abszolút nem kell abbahagynia, addig kell hagyni amíg jól esik neki. Nekem a fiam 34 évesen is legot kér karácsonyra pedig semmi mentális retardációja nincs neki, egy tervezőirodában dolgozik villamosmérnök végzettséggel valamint van felesége és 2 gyereke.
6/10 anonim válasza:
8 eves koraig aktivan,most 10 es itt ott eloveszi a Barbi babakat,plusz van egy rongybabaja ami annyira kedves neki,hogy azzal alszik kb 5 éves kora ota
7/10 anonim válasza:
16 évesen is szívesen babáztam húgaimmal unokahúgommal sőt időnként egyedül is játszottam a Barbikkal. Engem kikapcsolt midnenféle történeteket találtam ki.
8/10 anonim válasza:
Én olyan 10 évesen játszottam velük utoljára, de ha úgy lenne gyerekekkel együtt simán babáznék
9/10 anonim válasza:
Soha nem volt babázos a lányom inkább épit,legozik vagy kreativkodik rajzol.
10/10 anonim válasza:
Tinédzserkoromban is szívesen játszottam a kistesóimmal, unokatesókkal, akár babákkal, legóval, akár sima szerepjáték. Engem feltöltött, kikapcsolt, örültem hogy szeretnek a kicsik, de a családom elmebetegnek nevezett, sőt kitaláltak rám egy új szót is, "infant-dilis". Légyszi ne tegyétek ezt ti is egy gyerekkel, mert engem hosszú évekre tönkretett utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!