Mit gondoltok a Venca, Jana, Blazsenka, Jirzsinka nevekről?
A nap, széna, eper jut eszembe róluk.
Egyébként a Venca, Jana nem rossz. Szláv nevek közül a Miluna tetszik a legjobban
13 - Simán lehet, hogy egyik szülője menekült, és olyan nevet szeretne, ami az otthonára emlékezteti.
Kérdező! Ennél sokkal furább nevek is általánosak lettek. Nekem mindegyik tetszik.
Venca, Jana, Blazsenka, Jirzsinka
Venca borzalmas. Legyen Veronika, és becézd Vencának ;de ha azt sem akarja, hogy Vencának becézd, mert ő mostantól Vera/Nika/Niki akar lenni, akkor onnantól, hogy kikérte magának, szólítsd az általa választott becenevén. Vagy, ha nem tudsz áttérni; akkoris legalább az elején próbálkozz. Én kikészülnék ,ha Venca lenne a hivatalos nevem.
Jana név nagyon szép, nem zavarna, hogy egy víz márkája is, szép, nőies, szívesen viselném. Jankaként nem tetszene, mert az túl snassz, kislányos, komolytalan, becenévszerű,dallamtalan nekem. De a Jana király, az nekem nagyon tetszik !
Blazsenka: így, hogy benne van az a k, teljesen komolytalan, hazavágja az egészet, az egész név szépségét, kecsességét. A Blazsena név k-nélkül menő, szerintem csodaszép. És, ha nagyon akarod becézheted/szólíthatod Blazsenkának, amíg ő meg nem unja, amíg ő elviseli.
Jirzsinka - borzasztó, és akkor még finom voltam. Lehet, hogy külföldön ez valamelyik országban szép, de az én magyar fülemnek könyörtelen. Aki a Jirzsinkát akarja adni, annak is javasolnám a Janát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!