Tudom, a Hanna tucat név stb, nem érdekel és ha lehet ne írjatok a nevekről véleményt, csak a kérdésre elég válaszolni. Ja és ha egyiket se lenne a válasz akkor inkább ne reagálj, nem segítesz. :). Csak egy nevet írjatok a listáról. Negatív kommentek kíméljenek. Köszönöm.🌸🌺
Köszi mindenkinek, Én is legjobban a zselyke, hedvig illetve még a franciskahoz hajllok de nehéz dönteni.
2023. jún. 24. 10:07
23/34 anonim válasza:
Egyik se tetszik. A Hanna, Petra, Lila tömegnév, a többi csúnya. Te tudod melyik tetszik neked.
2023. jún. 24. 10:34
24/34 Menőcsajszi72 válasza:
Hanna :)
2023. jún. 24. 13:11
25/34 anonim válasza:
Franciska és Petra tetszik nekem nagyon ezek közül. Frana,Frani,Cis, Cisu xd, Cisz, Ciszi, Cisszi, becézésekkel jó lehet. :):)
Petrát nem becézném, max időnként Petrus(ka), Petrácska. :):) Amúgy a Franciska meg a Petra egybevonva, így, két keresztnévvel is jól cseng. :):)
2023. jún. 24. 19:13
26/34 anonim válasza:
*Franciskának akár még Sziszi becézés is lehet jó, a Frensziszből adódóan. :):)
2023. jún. 24. 19:13
27/34 anonim válasza:
Nem biztos hogy érdekel, de szólok hogy Szabó Zselyke már létezik (ismert színésznő).
2023. jún. 25. 09:44
28/34 anonim válasza:
Tömeg és/vagy ronda nevek.
Azt válaszd amit szeretnél ne mi döntsünk
2023. jún. 25. 09:46
29/34 anonim válasza:
1. Szabó Zselyke
2. Szabó Lili
3. Szabó Hedvig
Nekem ez a három tetszik.
A Lilit inkább Liliána formában adnám, nekem úgy jobban tetszik.
2023. jún. 25. 22:23
30/34 anonim válasza:
Franciska, Fanni becézéssel. Merthogy eredetileg a Fanni ennek a beceneve, hiába lett manapság önálló név, úgy pl. nem adnám, ellenben a Franciska listás volt nálam. Szabó Franciska jól hangzik, nem tucatnév, a többi keresztnév talán a Hedvig kivételével (bár manapság azt is egyre többet látom írni itt gyk-n) elég gyakori, szóval a Szabó vezetéknévhez, ami szintén egy nagyon átlagnév, nem annyira jó választás szerintem, mint a Franciska. Hangzásra bármelyik jó vele, csak a Lilivel faramuci kissé, az annyira gyerekes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!