Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet választanátok a...

Melyik nevet választanátok a vezetknévhez?

Figyelt kérdés

Vezetéknév: Szabó

Nevek: Zselyke, Franciska, Petra, Vanda, Hanna, Lili, Hedvig.

Melyik menne legjobban a vezetéknévhez?

Tudom, a Hanna tucat név stb, nem érdekel és ha lehet ne írjatok a nevekről véleményt, csak a kérdésre elég válaszolni. Ja és ha egyiket se lenne a válasz akkor inkább ne reagálj, nem segítesz. :). Csak egy nevet írjatok a listáról. Negatív kommentek kíméljenek. Köszönöm.🌸🌺

2023. jún. 23. 16:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
72%
Petra vagy Hedvig.
2023. jún. 24. 08:08
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, Én is legjobban a zselyke, hedvig illetve még a franciskahoz hajllok de nehéz dönteni.
2023. jún. 24. 10:07
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se tetszik. A Hanna, Petra, Lila tömegnév, a többi csúnya. Te tudod melyik tetszik neked.
2023. jún. 24. 10:34
 24/34 Menőcsajszi72 ***** válasza:
100%
Hanna :)
2023. jún. 24. 13:11
 25/34 anonim ***** válasza:
73%

Franciska és Petra tetszik nekem nagyon ezek közül. Frana,Frani,Cis, Cisu xd, Cisz, Ciszi, Cisszi, becézésekkel jó lehet. :):)

Petrát nem becézném, max időnként Petrus(ka), Petrácska. :):) Amúgy a Franciska meg a Petra egybevonva, így, két keresztnévvel is jól cseng. :):)

2023. jún. 24. 19:13
 26/34 anonim ***** válasza:
58%
*Franciskának akár még Sziszi becézés is lehet jó, a Frensziszből adódóan. :):)
2023. jún. 24. 19:13
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy érdekel, de szólok hogy Szabó Zselyke már létezik (ismert színésznő).
2023. jún. 25. 09:44
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Tömeg és/vagy ronda nevek.

Azt válaszd amit szeretnél ne mi döntsünk

2023. jún. 25. 09:46
 29/34 anonim ***** válasza:
79%

1. Szabó Zselyke

2. Szabó Lili

3. Szabó Hedvig

Nekem ez a három tetszik.

A Lilit inkább Liliána formában adnám, nekem úgy jobban tetszik.

2023. jún. 25. 22:23
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Franciska, Fanni becézéssel. Merthogy eredetileg a Fanni ennek a beceneve, hiába lett manapság önálló név, úgy pl. nem adnám, ellenben a Franciska listás volt nálam. Szabó Franciska jól hangzik, nem tucatnév, a többi keresztnév talán a Hedvig kivételével (bár manapság azt is egyre többet látom írni itt gyk-n) elég gyakori, szóval a Szabó vezetéknévhez, ami szintén egy nagyon átlagnév, nem annyira jó választás szerintem, mint a Franciska. Hangzásra bármelyik jó vele, csak a Lilivel faramuci kissé, az annyira gyerekes.
2023. jún. 27. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!