Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire van nálatok rend és...

Mennyire van nálatok rend és tisztaság egy 8-10 hónapos babával?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Rend az nagyon nincs. Tisztaság van.

Este ha elaludt én még lejövök rendet rakok, felporszívózok, felmosok.

Napközben van kupi, mert ha kész a mosás, nem tudok egyből elpakolni, vagy ebéd után altatok tehát addig a játékok stb szana szét vannak.

Ha elaludt gyorsan feltakarítom az ebédjéből a káoszt, de nem pakolok csak akkor ha van kedvem.

Van h csak este teszem el a mosott ruhát. Napközben azt a 1,5 óra alvását pihivel töltöm inkább ☺️

2023. jún. 21. 15:08
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
Egyszerű: heti egyszer jön a takarító néni. Done.
2023. jún. 21. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
10%
Rend van, mert ha nem, röpül az állas uramtól.
2023. jún. 21. 19:30
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
12-es vagyok: én takarítás helyett inkább a gyerekemmel vagyok vagy énidőzök. Ez vajon miért böki egyesek szemét? Nekem ennyit megér.
2023. jún. 21. 23:49
 15/16 Juditbes válasza:
Első kettővel rend volt. Most a harmadik 13 hónapos. Maga a káosz. Még a főzés sem egyszerű mert a kicsi maga az ördög. Nincs én idő ja és csak addig alszik amíg ott vagyok vele.
2023. jún. 28. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Látom a frusztráció a köbön van egyeseknél 😅
2023. jún. 28. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!