Ebből így lehet gondom, szóvá fogja valaki tenni?
Albérletben lakunk a férjemmel, a helyzet a következő.
Terhes lettem, ősszel terveztünk lakást venni, de én most nem szeretnék költözni, stabilabban érzem magamat az albérletben, ahol lakunk, első pár hónapot is jó lenne még a picivel itt tölteni. A mostani szülési rendszernek köszönhetően a tartózkodási helyem nem ide az albérletbe van bejelentve, hanem a nagymamám lakcímére, máskülönben nem szülhetnék abban a kórházban amiben szeretnék.
A baba viszont az albinkba jönne majd haza. Férjemnek az albérlet van megadva tartózkodási helyként, a szerződésben pedig én is szereplek mint társbérlő. Ilyen formán ezt szóvá teheti nekem bárki, hogy miért van máshol a tartózkodási helyem, mint ahol ténylegesen lakom?
Sajnos ha ide lennék bejelentve, akkor egy olyan kórházhoz tartoznék, ahova semmiképp be sem akarom tenni a lábamat, magánban pedig nem szeretnék szülni, mert a lakásvásárláshoz kellenek most azok a milliók.
Ahogy 16 válaszolo írja. nekünk más lett védönönk mikor lányomat vártam mert másik címre költöztünk.
Pedig a lakcím kártyán az elözö lakcím szerepelt.
Védőnöt a tartózkodási lakcím érdekli ahol tényleg laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!