Mikor, mivel, melyik étkezéssel és hogy kezdtétek a hozzátáplálást? Esetleg valami recept?
4 hósan adtam leveket
hozzátáplálás 6 hósan kezdtem.
párolt répa
párolt alma aztán kevertem ezt a kettőt
- sütőben is meg lehet sütni héjastól és kanállal kikaparni a húsát
párolt -v sült - burgonya
- II - sütötök - heti egyszer kétszer
ezek összes variációja
recept ilyenkor még nincs a mennyiséget kell eltalálni úgy hogy kb. 100 gr- körül legyen egy adag és érdemes frissen késziteni.
ha nagyon kemény lett pl. burgonya ilyen akkor anyatejjel v. tápszerrel lehet higitani kicsit de csak hogy krémes legyen.
elöször a délelötti étkezést szokták pótolni - tizórai-ebéd mert ha esetleg fáj a hasa az ételektől akkor nem estére lesz hasfájós - ez a későbbiekben K betüsöknél lesz fontos inkább
ha már megeszik pl. 50 gr-ot akkor utánna megkinálhatod cicivel v. kaphat kevesebb tápszert mint elötte az adagja volt idővel egyre többet eszik a zöldségekből és kevesebbet kell tápszerzni / anyatejet adni.
akkor kiváltható egy étkezés és a tejalapú ital helyett vizzel kell kinálni a csecsemőt v. higitott gyümölcslével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!