Mit tennétek? Fenyeget ezzel?
Meg említettem az exemnek hogy havi 20.000 Ft tartasdíj igen kevés a jelenlegi anyagi helyzetben. Kamasz a közös gyermekünk. Rengeteg költséggel jár és persze ő semmibe nem segít. Nem is kell írjam. Mármint pluszkoltsegekbe. Osztalypenzből, szemüveg, zsebpénz, ballagás, semmibe!!!! Még sokalja is a 20at.:D
Azzal fenyeget ha bíróság elé merem vinni az ügyet akkor lesz nekem nemulass mert neki képei vannak arról hogy ápolatlanuk, szakadt, Nagyon hordott ruhákban jár a gyerek hozzá. A képeket láttam direkt megmutatta hogy nem blöfföl hogy ezeket kinyomtatja akkor. .. Valóban volt olyan amikor hosszú körömmel ment hozzá. Hűha, de mindig márkás ruhákban, évszaknak megfelelően.
Szerintetek?
Ki fog koppani ha perre viszem?
Kamasz és hosszú a körme? Bakker vágja le. Te csak szolsz neki hogy "vágd le fiam". Nehogy már egy 14 évesnek vágni kelljen a körmét. Hü lye a férjed??
Sokat hordott a ruhája? És? Kiszakadt? Meg kell varrni.
Hisztériázik, nehogy bíróságra vidd? Ennyit számít a saját gyereke??? Ha számítana akkor venne neki ezt azt, ha már nem ad többet... Szégyellje meg magát. Azért ha felnő a gyerek, 3zt megemlítheted neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!