Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottátok? 3 gyerek után...

Hallottátok? 3 gyerek után 99. 000 Ft?

Figyelt kérdés
Jól értem, hogy a háromgyerekeseknél összesen ennyivel lehet majd kevesebb a levont adó? Ti mit szóltok hozzá? Van, akinél számít ez a harmadik gyerek vállalásában?
2010. okt. 12. 14:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát csatlakozom abban, hogy jó lenne tudni hogy ezt nem vonják vissza 2 év múlva...amúgy jó ötletnek tartom, csak bennem mindig felmerül ilyenkor hogy vajon amit itt adnka, azt majd honnan veszik el??

Off: Carmen bírom a hsz-eidet :))

2010. okt. 12. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:

off .

próbálok logikusan gondolkodni hogy mi lesz ha.... mert képesek rá hogy egy kézzel adnak és kettővel vesznek el.

2010. okt. 12. 14:49
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

az havi 100e Ft és nem évi.

Épp ideje volt, hogy azok akik rengeteget tesznek a közösbe, valamivel kapjanak is vissza többet, de csak mindig a cigányok legyenek támogatva..

2010. okt. 12. 14:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Én meg ott tartok, hogy jó, amíg így van, örülök. Azt meg sosem tudhatod, hogy utána mi lesz. Sajnos készülni kell mindig a legrosszabbra.

Mi ettől függetlenül vállalnánk a harmadik gyereket, nálunk inkább a lakás a gond, többre mennénk a lakástámogatással. Mert havi 100 ezer ide vagy oda, ennyiből nem tudok egyhamar lakást venni, ahova a 3 gyereket szüljem/neveljem.

2010. okt. 12. 14:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind szép és jó de mondja már meg nekem valaki ki keres HAVI bruttó 487 ezer forintot???? Mert sajnos se én se a párom... Tehát ez se a dolgozó népért van.
2010. okt. 12. 15:17
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Leegyszerűsítve tehát ha jól értelmezem, akinek gyereke van és 300.000 Ft alatt van a bruttója, az lényegében nem fog adózni. Mert ugye a tervek szerint egy és két gyerekre is igénybe lehet venni. Nem mintha zavarna, de akkor ki fog adózni, ha a gyerekesek nem. Mert szerintem ebbe a bruttó. 300.000-be tartozik az ország 80%-a. A kiesett adót azonban pótolni kell. Kérdem én honnan?
2010. okt. 12. 15:32
 17/21 anonim ***** válasza:
30%

én csak azt nem értem, hogy miért kell szapulni és a rossz oldalát nézni mindennek??Nem akarok senkit sem megszólni, de kicsit úgy veszem észre(nem csak itt, hanem a környezetemben), hogy akármi történik, az rossz valamiért.Persze, mindennek van rossz oldala, de talán, ha kicsit tudnánk örülni a dolgoknak, ha a hozzáállásunkon

változtatnánk, akkor lehet nem itt tartana az ország....

Mi ettől függetlenül nagy családot tervezünk férjemmel, ők 3an, mi 5en vagyunk tesók, és mindketten nagyon szeretjük a nagycsaládot.Persze ésszerűen, jövőre nézően kell gondolkozni, de ha mindig csak a rosszakat nézi az ember, akkor egyáltalán ne is vállaljon gyereket.

Most lehet nagyon le leszek pontozva, de nem érdekel, nem értek egyet azzal, hogy a magyarok nagy részének semmi nem jó...De a Kánaánt, ami tökéletes az 1-2 gyerekeseknek, a nagycsaládosoknak, és mindenkinek, azt egy párt sem fogja megcsinálni...

Szóval én örülök ezeknek a kedvezményeknek.

2010. okt. 12. 16:26
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
15:17-es: Én keresek annyit, 492.000 ftot havonta és évente több, mint 6 millió forintot fizetek be a közösbe. Ennek ellenére egy fityinggel sem kapok többet a gyerekek után, mert még a GYED is maximalizált, ami IGAZSÁGTALAN! Épp itt az ideje, hogy azok is visszakapjanak valamit, akik nem csak a sült galambra várnak meg a GYESre vállalnak gyereket!
2010. okt. 12. 17:05
 19/21 anonim ***** válasza:

17:05-nek

Örülök neki hogy Te jól keresel az én fizetésem nettó 97ezer Ft és heti 5 napot dolgozok érte 8-10 órában hétvégén is!!! A párom Kap nettó101 ezer forintot. Ugyan úgy 5 napba és hétvégén is dolgozik! Ezzel szerintem vagyunk még egy páran hogy kapnak havi 100 ezer forintot és keményen dolgoznak érte. Most akkor meséld már el nekem hogy fogunk vissza kapni mi 99 ezer forintot havonta az adóból????? Nem azért szülőm a gyermekemet, hogy az állam eltartsa de igen is TÁMOGASSÁK a KIS embereket akikből ÉLNEK!!!!!!!!!!!!!!! És ha ezt is bevezetik az se a kispénzű embereknek lesz jó hanem a „gazdagabb” rétegnek!!!!!

2010. okt. 13. 10:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Jól van, lányok, azért ne essetek egymásnak. Nem azért tettem fel a kérdést, hogy egymás pénztárcájában kutassunk. Azt hittem, legalább mi, a családosok örülni fogunk, hogy minket támogatnak. Nyilván ez sem igazságos, mint ahogy semmi sem az életben. Én azért örülök. Bár én sem keresek havi 3-400 ezret (sajnos kettőt sem) de azért így is jobban fogok járni, mint eddig.
2010. okt. 13. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!