Jól értem, hogy a háromgyerekeseknél összesen ennyivel lehet majd kevesebb a levont adó? Ti mit szóltok hozzá? Van, akinél számít ez a harmadik gyerek vállalásában?
huh, hallottam, hogy lesz adókedvezmény, de nem tudom pontosan a mértékét...bocsi hogy nem voltam túl hasznos...
2010. okt. 12. 14:18
2/21 anonim válasza:
Örülök mégha nem is érint személyesen. De ideje volt a családokat támogatni.
A köv. a gyes lehetne hogy járjon 3 évig..
2010. okt. 12. 14:19
3/21 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, az is tervben van. Mármint a gyes, 3 évig.
2010. okt. 12. 14:21
4/21 anonim válasza:
Az jó !
3 gyerekünk nem lesz...
2010. okt. 12. 14:23
5/21 anonim válasza:
Havonta vagy évente lesz ennyivel kevesebb ?
2010. okt. 12. 14:27
6/21 anonim válasza:
évente
2010. okt. 12. 14:32
7/21 anonim válasza:
Jó, ez mind szép és jó, de ahol 1 vagy 2 gyerek van, azokat nem kéne támogatni??
2010. okt. 12. 14:33
8/21 anonim válasza:
Szerintem pont azért akarják támogatni a nagycsaládosokat(akiknél min.3 gyerek van) hogy másokat is ösztönözzenek a gyerekvállalásra.Mert ugye a népesség csak akkor nő, ha minimum 3 gyerek van a családba...akik 1-2 gyereket vállalnak, azok nem "gyarapítják a magyarságot" vagy hogy is fogalmazzak...talán ez is benne lehet.
2010. okt. 12. 14:39
9/21 A kérdező kommentje:
Havonta
és a kétgyerekesek is jobban lesznek támogatva, mint eddig.
ok .ezt már értem majd elolvasom de igy is gáz... ez a kormány megadja a lehetőséget hogy támogatunk vállalj 3-4 akárhány gyereket de most már ha elkezded tervezni hogy legyen még tesó mire megszülöd eltellik egy két év és ha nem a fidesz marad hatalmon - még mehlehet- akkor a gyerekek max kétéves koráig van csak jó világ ami nem gáz megint mert szoptatsz meg vannak még ruhák az első babáról de !
milyen lesz később egy másik kormány miatt ha megvonják a támogatást - ezt- és ott lesznek a családok 3-4 több gyerekkel akiket iskoláztatni kell és egyetemre küldeni férjhez adni.....
szóval ne ész nélkül.
az egy és kétgyerekesek támogatása: sose lesz mert miáltalunk nem gyarapodik a magyar csak a saját magunk után hagyott ürt pótoljuk kettő megy kettő marad..
valahogy másképp kellene megoldani ezt Viktor!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!