Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az Anita szép...

Szerintetek az Anita szép név? Adnátok a lányotoknak? Miért/Miért nem?

Figyelt kérdés

2023. jún. 15. 23:25
1 2
 11/14 Katica997 ***** válasza:
85%
Szép név, és a mostani gyerekeknél ritka is. Én a bölcsiben egyet sem tudok. Nekem tetszik.
2023. jún. 16. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem rossz név, de egészen biztosan nem adnám, bennem ugyanis negatív emlékeket idéz.
2023. jún. 16. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Igen, adnám, szép, fiatalos, üde, kecses.
2023. jún. 16. 11:35
 14/14 anonim válasza:
100%

Nekem nem tetszik, valahogy mindig is irritált.

Most erről az jutott eszembe, hogy egyszer itt az oldalon egy Anita nevű cirkuszkodott, hogy neki mekkora traumát okozott, hogy volt még rajta kívül egy másik is az osztályban, és hogy fellépéskor véletlenül ő ment ki a másik helyett a közönség elé mert azt hitte, hogy őt szólították, és hogy a mai napig mekkora szégyen neki :D

Ezt azért írta, mert valaki kiírta, hogy nem szereti a nevét mert túl szokatlan. Ő meg közölte, hogy ha lett volna belőle még több is az osztályban majd nem ezt mondaná.

Csak tudnám, honnan tudja, hogy ki mikor mit mondana :D

2023. nov. 25. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!