Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tavaszra vennétek ilyen...

Tavaszra vennétek ilyen babakocsit? Kb 1,5éves gyerkőcnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!!Babám jelenleg 10hónapos és még egy nagy batár babakocsink van ami még a telet kihúzza!Decemberben lesz 1éves! És gondoltam tavaszra már egy kicsi kocsival mennék a várásba meg a játszóra! Ti vennétek ilyen babakocsit??És melyik színben??Kisfiúnak?? :) [link]
2010. okt. 12. 09:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia, semmi baj nincs azzal az egyszerű babakocsival, főleg másfél évesnek, ő már úgyis alig ül bele majd.

Nekem is decemberi a babám, még a télen a nagykocsiját használtuk kb márciusig. 15-16 hós korától már csak ilyen kicsi esernyőkocsit használtunk, bőven elég az neki.

Mondjuk az enyém sosem aludt benne vagy ilyesmi, engem nem érdekel, hogy nincs lábzsák, főleg hogy az teljesen felesleges, ha nem tél van.

Szóval nyugodtan vedd meg a lehető legkisebbre összecsukható esernyőkocsit, hidd el, elég lesz az.

Egyébként 22 hós már a lányom, és már hetek óta elő sem vettük a kocsiját, most már inkább gyalogol vagy motorozik.

2010. okt. 12. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!