Bogáncs családnévhez milyen nevet ajánlotok?
Adriella. Ezt most fejlesztettem ki. Szerintem jól hangzana a vezetéknévvel együtt.
De még azért írok ötleteket.
Tehát
Adriella :), Tamara, Rebeka, Regina, Zita, Mária/Mia/Mara/Maja, Marianna/Mia/Mara/Maja/Jana, Angéla, Andrea, Andreina, Olívia, Patrícia, Paulina, Gabriella(ehhez kéne 2. keresztnév sztem, nehogy túl 1Xű legyen:) ^^), Apollónia, Apollinára, Lina, Tünde, Lauretta, Laurina, Larina, Lorina, Lorinda, Korina, Lorella, Lorejla, Lorena, Noémi, Dalma, Valéria, Valerinta ( Valentinát akartam egyből írni, de véletlenül félreírtam; de szerintem ez is jó lett. :)), Valentina, Kiara, Annabella, Annalujza, Hannaróza, Szofianna, Miriam, Leonóra, Damira, Miléna, Matilda, Gvenda/Gvendolin, Ariadna, Júlia, Juliánna, Izadóra, Lizanóra, Laranilla, Szilvia, Szimonetta, Kornélia/Lia/Nelli, Nilla, Fruzsina, Eufrozina, Roxána, Hajnalka, Zóra, Vivien, Vivianna, Johanna, Jolanda, Karolina/Lina,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!