Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bogáncs családnévhez milyen...

Bogáncs családnévhez milyen nevet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Lány lesz a kisbaba

2023. jún. 14. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
10es csak amikor már ő felnőtt lesz ezek a nevek lesznek, így nem fog kitűnni nem a Mária, Erzsébet és stb.
2023. jún. 14. 17:03
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is magánhangzóval kezdődő lenne jó, Anna, Emma, Alíz, Ivett, Éva, Ida stb. Szerintem kétszótagú nevekkel jól kimondható, kellemes, kompakt neve lenne.
2023. jún. 15. 13:39
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
Emőke, Emese, Imola, Izabella
2023. jún. 15. 13:50
 14/19 anonim ***** válasza:
57%
11es, lehet én lakom normális környéken, de egy gyereket se hívnak így. Max Emma és Lujza.
2023. jún. 15. 16:09
 15/19 anonim ***** válasza:
34%

Adriella. Ezt most fejlesztettem ki. Szerintem jól hangzana a vezetéknévvel együtt.

De még azért írok ötleteket.

Tehát

Adriella :), Tamara, Rebeka, Regina, Zita, Mária/Mia/Mara/Maja, Marianna/Mia/Mara/Maja/Jana, Angéla, Andrea, Andreina, Olívia, Patrícia, Paulina, Gabriella(ehhez kéne 2. keresztnév sztem, nehogy túl 1Xű legyen:) ^^), Apollónia, Apollinára, Lina, Tünde, Lauretta, Laurina, Larina, Lorina, Lorinda, Korina, Lorella, Lorejla, Lorena, Noémi, Dalma, Valéria, Valerinta ( Valentinát akartam egyből írni, de véletlenül félreírtam; de szerintem ez is jó lett. :)), Valentina, Kiara, Annabella, Annalujza, Hannaróza, Szofianna, Miriam, Leonóra, Damira, Miléna, Matilda, Gvenda/Gvendolin, Ariadna, Júlia, Juliánna, Izadóra, Lizanóra, Laranilla, Szilvia, Szimonetta, Kornélia/Lia/Nelli, Nilla, Fruzsina, Eufrozina, Roxána, Hajnalka, Zóra, Vivien, Vivianna, Johanna, Jolanda, Karolina/Lina,

2023. jún. 16. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:
43%
*Az a második polcis az Apollinária akart volna lenni. :):)
2023. jún. 16. 11:44
 17/19 anonim ***** válasza:
35%
Bogáncs Amarilla, Bogáncs Johanna, Bogáncs Henrietta
2023. jún. 16. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:
12%
Leila,Miléna,Melinda,Melánia,Loretta/Lora/Lori/Lotti, Szabina,Lizett, Lilianna, Hildegárd/Hilda, Friderika, Tilda, Marianna, Marina,Larina, Karina, Tília/Tia/Lia, Zília, Rita, Miriam, Kittia, Barbara, Benedikta/Beneditta, Ditta, Judit, Jusztínia, Jusztina, Amélia, Rozalinda, Rozalina, Marinetta, Marinella, Krisztina, Lucianna, Rozália/Lia, Rozina
2023. jún. 18. 21:45
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Szimonetta/Szimona,Netti, Júlia/Lia, Szilvia, Roxána, Donáta, Donatella, Dominika, Kinga, Amanda
2023. jún. 18. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!