Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4-5 év közötti (17-18kg)...

4-5 év közötti (17-18kg) gyereknek mit vennétek nyaralásra vizhez? Karúszó, úszógumi, karúszós melleny?

Figyelt kérdés

Úszni még nem tud, és vszeg mélyre nem is engedjük majd ilyen segédeszközökkel sem. Elég parás anyuka vagyok, főleg ha vízről van szó, nem veszem le róla a szemem egy pillanatra sem. De akkor is kell a biztonság. A karuszó nagyon nem kényelmes neki, de már nézeget/nézegetne a vízben a búvárszemüvegével, úgyhogy jól jönne valami ami fenttartja öt kicsit. Néztük a dechatlonban ezt a mellényes karúszót, de olyan bénán le akart esni róla. Igaz nem volt teljesen felfújva. De nem ismerem ezt a dolgot.

Az jó lehet szerintetek? Ti mit vinnétek, visztek tengerpartra (sekélyes, nyugis partszakaszra) ekkora gyereknek?

2023. jún. 12. 11:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Karúszó. Hollandiában ez pl kötelező az uszodákban, strandokon az úszni nem tudo gyerekeknek. A jó méret nem kényelmetlen
2023. jún. 12. 11:36
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Volt karúszó és úszó gumi is, de vettünk mellényt, és az jobban bevált, szabadabban mozgott, de biztonságosabb. Van heveder a lába között is, nem tud kibújni belőle
2023. jún. 12. 11:38
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Amelyik a gyereknek tetszik. Bár szerintem a méretének megfelelő úszógumi a tuti. Én még felnőttként is azzal megyek be mélyebb vízbe, pl a hévízi tóba.
2023. jún. 12. 11:40
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Úszógumit
2023. jún. 12. 11:49
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Karúszó vagy mellény (szivacs decathlonos)
2023. jún. 12. 11:52
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Karúszót
2023. jún. 12. 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

Semmit 🤷‍♀️

19kg, 4 éves a fiam

Csak olyan helyre megyünk, ahol nyugodt szívvel pacsálhat, minden nélkül. Egyedül nem mehet vízbe.

De ez én vagyok.

Ha kellene, úszógumit vennék talán.

2023. jún. 12. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
16%
Úszógumit semmi képpen.Abban ha fejreáll, akkor vissza se tud fordulni Karúszó az kényelmetlen,és dörzsöl.Ha mindenképp akarsz valamit, akkor mellény,de én nem engedném egyedül be,és nem megyünk mélyvízbe és ennyi.Merülni a szemüveggel amúgy sem tud egyikkel sem,mert pont az a lényegük,hogy fenttartják a víz felett ezek az eszközök.Én simán csak a kezét fognám a vízben,és minél hamarabb megtanítanám úszni is.
2023. jún. 12. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
Egyiket sem. Hamis biztonsàgèrzetet adnak, ha baj van, akkor inkàbb hàtràltatjàk a gyereket. Szìnes fürdôruha, mindig szem előtt legyen a gyerek, addig menjetek be, amìg leèr a làba, vagy beljebb fogjad.
2023. jún. 12. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Swimtrainer úszógumit adok mindkét gyerekre.

Tavaly próbáltuk a twisim mellényt a Decathlonból, nem jött be, nem érezték jól magukat, gyenge hullámzásban is sokat nyeltek a tengerből (akkor voltak 6 és 3 évesek).

Lányom (7) idén megtanult úszni, de szerintem akkor is az úszógumit fogja preferálni.

2023. jún. 12. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!