Szerintetek ez már satoros idő?
Szerda van, bocsi hogy most reagalok. Csak mondom megnezem nem e fázott e meg azóta. De nem 😊 szóval szombatrol vasárnapra virradora kint maradtunk apával horgászni sátorban aludtunk végig aludtam az éjszakát a jó kis friss levegőn. Imádta. Megyünk a héten is :) és kullancsa sem lett :D
Mennyi para mami. Éljetek inkább az életet. Ne legyetek ennyire parásak a gyermeketek től veszitek el az élményt így :)))
Oke oke ertettuk,te vagy a tokeletes mert satorban aludtal a kicsivel es elmenyt adtal neki
Megjyegyzem mi is jarunk horgaszni,de mi normalisak vagyunk es olyan helyreegyunk ahol fahazban lehet aludni.mert elmeny ide elmeny oda azert egy 1 evessel(pontosan 13 honapos a fiam)satorban aludni nem tul normalis.legalabbis nekem.marcsak a szunyogok miatt sem..le lehet pontozni nyugostan.
Örülj, hogy nem fázott meg, szerencséd volt. Aki 10 fokban sátorban altat egy babát, annak van is szüksége sok szerencsére,
ha már felelősségérzet nem jutott.
12es mi már 8 hós korában ki vittük. :D
Komolyan akkora naccsasszonyok vagytok.... Elkepeszeto milyen túlaggódós anyukák vannak
14 csak hogy tudjal rola 4 honaposan voltunk eloszor eljesen felszerelt fahazban to mellett horgaszni
De satorban azert ..hat lehet mi aggodoak vagyunk,de te meg felelotlen
12
Nem hinném h ez paramamiság lenne.
Egyébkén vállonveregetés jár h mekkora élményt adtál egy babának ezzel 😅
Nálunk pl (nógrád) 7° volt.
Hát én télen 7°ban bizony nagykabátban járok. Nem a gyerekekkel sátorozni.
De végül is az eszkimók se fagynak meg.....
Kinek mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!