1/10 anonim válasza:
És ha elavult, akkor mi van? Nekem nem tetszik az ún. "divatos" nevek többsége.
2/10 anonim válasza:
Lehet, de az miért baj? Abszolút vállalható név, minden életkorban jó, külföldön is kimondható, és ritka, pont azért, mert nem divatnév. Sokkal inkább egy Brigitta, mint a sokezredik Hanna vagy Zoé, vagy mint valami fura újkeletű név.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem elavult. Inkább mint a századik Hanna, Léna, Mia, Maja...
4/10 anonim válasza:
Nem számít divatosnak mostanában.
"a 2010-es évek legelején a 90. helyen szerepelt a 100 leggyakrabban adott női név között, de azóta már nincs az első 100-ban, a név népszerűsége csökken.[4]
A teljes népességre vonatkozóan a Brigitta a 2000-es években az 50-53., a 2010-es években az 51-53. helyen állt a 100 leggyakrabban viselt női név között."
5/10 anonim válasza:
Most nem felkapott név éppen, de ég semmit nem jelent, normális név.
6/10 anonim válasza:
Brigitta vagyok,külföldön élek.
Bárhol kimondhato, szép név. (igaz nekem nem tetszik de na, ízlesek és pofonok 😂)
Ha nektek tetszik add nyugodtan, mostanában nem, felkapott, de nem is baj. Legalább nem lesz 1000 belőle a játszótéren, ha szólsz neki nem jön oda minden második gyerek 😁
7/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy elavult. Mindenki olyan nevet ad a gyerekének, ami teszik. Ha mindenki ezt a szempontot nézné, klasszikus nevű gyerekek nem is születnének.
8/10 anonim válasza:
Nekem ez a nevem. Brigiként szeretem, de a Brigittától rosszul vagyok.
9/10 anonim válasza:
Igen, én annak érzem, mert csak korombeli, 40-es Brigiket ismerek. De attól még adhatod, ha neked az tetszik, nem fogják vele kiröhögni. :)
10/10 anonim válasza:
Inkább klasszikusnak nevezném, nem elavultnak. Nincs vele semmi baj, viszonylag ritkán adják, talán mert kicsit kemény a hangzása, ezért kevesebb embernek tetszik (többek között nekem sem). Add nyugodtan, ha ez tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!