Lányból fiú? Előfordulhat, hogy a 18. héten 5D ultrahangon lànyt látnak, majd a 20. heti sima 2D-n kiderül, hogy fiú?
Figyelt kérdés
Az 5D ultrahang szerintem pontosabb képet ad, de akkor miért nézhetik szinte biztosra fiúnak 2 héttel később egy sima vizsgálaton?
(Mindegy mi a neme, csak kíváncsi vagyok, hogy tényleg lehet-e lánynak nézni egy fiú magzatot.)
2023. jún. 6. 13:00
2/8 anonim válasza:
Szerintem előfordulhat, miért ne?
3/8 anonim válasza:
Nekünk a 12. heti uh-n azt mondták, hogy fiú.
18. hetin azt, hogy “inkább lány”
majd a 27 hetes babamozin nagy nehezen, de sikerült megtalálni ismét a fütyköst.
Fiú lett.
4/8 anonim válasza:
Barátnőmnek végig lányt mondtak, járt 5D-n is. Majd megszuletett a fia 🙈 bármi elofordulhat.
5/8 anonim válasza:
🤷 dokim mindig azt mondta. Lánynak még lehet kukija. De fiúnak nunija nem.
3 lányunk van 😂🫣
6/8 anonim válasza:
Kromoszóma-vizsgálat, és egyértelmű a neme. 🤷🏻♀️
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
6-7! Tudom, hogy azokkal pontosan meglehetne tudni, de most az ultrahangra voltam/vagyok kiváncsi, hogy lehet-e îgy “elnézni” 5d-n.
2023. jún. 6. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!