Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legszebb...

Szerintetek melyik a legszebb név? Melyiket adnád?

Figyelt kérdés

Lepontozást nem szeretnénk csak normális és kedves válaszokat.

Nem tudjuk még hogy kislány vagy kisfiú lesz e.

Ezek a nevek tetszenek mindkettőnknek:

Lány - Szofi, Borka, Kála, Aisa,Zorka,Zara Abigél, Emma, Nina, Róza, Zoé és Bodza.

Fiú - Noé, Soma, Zente, Miron, Bercel, Kende, Benett,Vajk, Buda, Zsigmond, Leó és Nataniel.

Vezetéknév: Varga

2023. máj. 29. 11:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%

Aisa és Abigél a lányok közül

Fiúk közül egyik sem tetszik,de ha választani kell akkor a Zente a legjobb

2023. máj. 29. 11:59
 2/21 anonim ***** válasza:
65%

Emma, Róza

Zente, Zsigmond

2023. máj. 29. 12:00
 3/21 anonim ***** válasza:
65%

Zorka, Emma, Róza, Zoé

Zente

2023. máj. 29. 12:23
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

A lánynevek közül az Abigél tetszik legjobban, de az a-ra végződő vezetéknév miatt nem adnám.

A fiúnevek közül nem tudok választani, a felsoroltak mindegyike nagyon távol áll az én ízlésemtől.

2023. máj. 29. 12:37
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek közül az Emma tetszik a legjobban, bár számomra túl gyakori. Esetleg Róza, Zoé vagy Nina, de én ezeket nem adnám. Az Abigél amúgy tetszik, viszont a Varga vezetéknévvel az A-k miatt nagyon összefolyik, pedig a szótagok száma itt lenne a legjobb. Én tuti kicsit hosszabb nevet keresnék, vagy adnék mellé második nevet.

Fiú nevekben nagyon "válogatós" vagyok, de a Soma vagy a Zente nem rossz. A Benettet szerintem kerüljétek. Gyerekekkel dolgozok, alapból rengeteg Benettet látok, és nagyon sok problémás közülük. Lehet azért, mert kicsit gyakoribb kisebbségi körökben is a név, nem tudom, de már kezdem úgy érezni, hogy ezzel a névvel csak a baj van. A Nataniel szerintem nagyon trendinek akar tűnni, de így magyarul engem a hideg ráz tőle, bocsi. A Buda szerintem a legtöbb ember fejében csak városrészként él, nem pedig névként, úgyhogy számomra furi. A Vajk sosem tetszett, az is olyan valahogy, mintha nem név lenne. De biztos mást gondolnék, ha ismernék Vajk nevű személyt.

Ha csak egyet-egyet választhatnék, az Emma és a Zente lennének azok.

2023. máj. 29. 12:38
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

Mivel népszerű a vezetéknév és a keresztnevek is ezért én két nevet adnék.

Varga Emma Szofia

Varga Bercel Soma

2023. máj. 29. 12:40
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
Lánynak Kála, fiúnak Kende vagy Buda.
2023. máj. 29. 12:59
 8/21 anonim ***** válasza:
45%
Abigél és Emma, illetve Soma és Miron
2023. máj. 29. 13:13
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Szofi és Soma. De én ezeket sem adnám, csak ezek szamomra a még elfogadhatóak. A többi nagyon nem tetszik
2023. máj. 29. 14:03
 10/21 anonim ***** válasza:
Abigél és Zsigmond
2023. máj. 29. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!