Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha sokan azt mondják, szívás...

Ha sokan azt mondják, szívás és rabszolgaság az anyaság, miért vállalják be többször is az emberek?

Figyelt kérdés

Számomra ez érdekes, hogy annyi anyuka írta itt az oldalon, hogy "az anyaság egy hatalmas szívás, örök rabszolgaság, megszűnsz létezni", stb.

De ha szívás, akkor miért várnak babát az ismeretségi körömben is?

Vagy csak én veszem magamra más véleményét?

Nem értem 🤷

2023. máj. 26. 20:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy fiaim miatt akik már nagyok behívatak a suliba mert összeverekedtek.az elégé égő volt és mérges is voltam rájuk de ugyan ez 2 fiú segít most nekem mert gerincem és csipöm is betegeskedik alig tudok járni .
2023. máj. 27. 15:34
 22/23 A kérdező kommentje:

#12, ezt most hogy érted?

Neharagudj, nem vettem a lapot 😅

2023. máj. 27. 19:25
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Gserekként loptam, hazudtam, kábítóztam. Hogy miért? Mert a szüleim neveltek ugyan de nem jól. Zsebpénzt soha nem kaptam, ha akartam enni egy fagyit a barátnőimmel nem tudtam mert nem adtak rá. Sokszor ezért kihagytak és kibeszéltek. Mi volt a megoldás? Loptam. Amint dolgoztam diákmunkában természetesen ez megszűnt. Hazudtam mert anyám folyamatosan tiltott mindentől, nyáron délután 5 kor már haza kellett jönnöm 18! évesen is, amikor bemutattam az első barátom eltiltott tőle 17 voltam. Ennek tetejébe vertek is rendszeresen amikor hozzám basztak egy gépet elszöktem otthonról és rossz társaságba keveredtem. Drogozni kezdtem.

Majd 21 évesen anya lettem, van egy csodás férjem. Persze anyámék a mai napig azt vallják majd mindent visszakapok mert ők milyen jól neveltek. A gyerekem 16 se nem hazudik se nem lop néha néha becsúszik neki egy füvescigi egy egy bulin de ennyi. Nem gyakori max fél évente egyszer.

Bárki bármit mond a nevelésen is sok múlik.

2023. máj. 27. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!