Mennyi idő után tűntek el a barátaid miután megszületett a pici? Az első látogatás még oké, de utána már nem érdekes se a gyerek, se én.
Néhány Kb a terhesség bejelentésekor, aztán szép lassan a többi is miután megszületett.
Kivéve egy barátnőmet, a mai napig nagyon jóba vagyunk, ha kimarad fél-1 év akkor is ugyanonnan folytatjuk ahol abbahagytuk a beszélgetest pl
El sem jöttek...aztán szépen elmaradtak a beszélgetések,nem írtak egyszer sem ..ha én írtam kb öt mondta után be lett fejezve a "dumcsi"
Aztán már vissza se írt egyik sem .
Azóta pedig minden hétvégén ki van nekik posztolva,hogy éppen milyen buliban vannak .
Covid alatt szültem, mindenki automatikusnak vette, hogy sem terhesen, sem szülés után nem lehet velem találkozni, pedig én nagyon szerettem volna.
Iszogatós estékre már nem hívtak, mert úgysem iszom, kirándulni nem hívtak, mert terhesen/babával biztos nem mennék, de ezekről mindig csak utólag szereztem tudomást.
Hívtam őket hozzánk is, de sosem volt jó az időpont. Beletörődtem. Nem futok utánuk, ha nem érdeklem őket.
Egy részük azonnal lekopott. Ők voltak azok, akikkel egyetemre jártam együtt, és mindig csak az iszogatás meg a bulizás volt a program. Jó volt ez fiatalon, de amikor megszületett a baba, egyáltalán nem voltak rá kíváncsiak, el se jöttek meglátogatni minket, pedig sokszor hívtam őket.
Más részük szép fokozatosan kopott ki évek alatt. Nem hiszem, hogy kizárólag a gyerek miatt, inkább elsodort minket egymástól az élet.
A legjobb barátnőm megmaradt. Ő már a kórházba is rohant hozzám, egy órája szültem, és ott volt, előbb látta a gyereket, mint anyukám. Amikor neki is babája lett, fizikailag kicsit eltávolodtunk, mert messze lakunk, egyikünk se vezet a városban, és a gyerekekkel nagyon körülményes volt átbumlizni egymáshoz. De ettől még ugyanúgy szerettük egymást. Neki most van babája (sokadszorra), az enyémek már nagyok, most én járok hozzá, ahogy tizen x éve ő hozzám.
Közben pedig lettek új barátok játszótérről, innen-onnan. A gyerekeim már kamaszok, az előttük lévő életemből már csak ez az egy régi barátnőm van meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!