Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idő után tűntek el a...

Mennyi idő után tűntek el a barátaid miután megszületett a pici? Az első látogatás még oké, de utána már nem érdekes se a gyerek, se én.

Figyelt kérdés

2023. máj. 25. 22:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
Nem tűntek el.
2023. máj. 26. 00:34
 12/33 anonim ***** válasza:
35%

Egyik 4 hónap után kopott le. Neki már van egy ovis gyereke, megszokta hogy mindig én alkalmazkodok emiatt hozzá, de utána ő már hozzám nem tudott. 8 éves barátság

Másik 10 hónapig bírta. Egyre kevesebbet jőtt majd már egyszer csak nem. Hiába próbáltam egy ideig kezdeményezni. 5 éves barátság

A legjobb barátnőm megmaradt, de nyílván ritkult a tali.

És lettek újak.

2023. máj. 26. 01:11
 13/33 anonim ***** válasza:
38%

Egyik barátom se tűnt el...van 3 (2 férfi és egy nő). Haverok meg mindig jönnek mennek.

Erre a 3 emberre mindig szamithattam. A 2 pasinak nincs gyereke (36, 39), barátnőmnek meg most másfél éves a kisfia (31). (Barátnőm ovis korom óta barátnőm, a 2 barátom meg kb 15 16 éve). Pedig én 17 évesen szültem...most vagyok 31.

2023. máj. 26. 02:27
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskola 1 osztályában szereztem a legjobb barátnőm. Külön gimibe kerültünk így sok esély lett volna elveszítenem de nem történt meg. Gimi után én terhes lettem ő folytatta a sulit és szakma mellé még érettségit is akart csinálni. Veszélyeztetett terhes voltam az ikreimből egy el is ment az első hetekben... Nem nagyon tudtunk így találkozni de soha nem hagyott cserben. Jelenleg van egy 6 hónapos fiam, mióta megszültem nagyon sűrűn találkozunk, pedig ő tanul. Sőt havi 1-2 szer nálunk is alszik, velem és a fiammal egy ágyban.
2023. máj. 26. 05:47
 15/33 anonim ***** válasza:
87%
Nagy ritkán beszélünk. Már az esküvőm után lekoptak, de a legszomorúbb az egészben, hogy az elején azért ritkultak a beszélgetések, mert engem a szüleim nem támogattak, és amíg ők az egyetem mellett buliztak, én dolgoztam. Majd dolgoztam főállásban, ők még mindig csak buliztak. Mire férjhez mentem és szültem, addigra kezdtek ők dolgozni (közelebb a 30-hoz). 😅 Hát ez van. Más volt az élethelyzet már érettségi után, nekik addig volt oké a barátságunk, amíg el lehetett menni velem inni. Erre sajnos későn jöttem rá.
2023. máj. 26. 06:08
 16/33 anonim ***** válasza:
95%
Még el sem jöttek látogatni.🤣🤣csak a messengeren volt nagy a szájuk aztan valahogy elfelejtettek eljönni.azota is jönnek,pedig már 1 éves elmúlt a fiam. 🤣🤣
2023. máj. 26. 06:29
 17/33 anonim ***** válasza:
Nekem fokozatosan épültek le a barátságaim,mára ott tartunk,hogy ha én nem hívom,vagy írok nekik, akkor hónapokig nem is beszélünk.A szomszéd faluban lakik az egyik barátnőm.Miután már rendszeres,hogy mindig én kezdeményezek,nem érdekel tovább.Nem vagyunk rosszban,de nyilván rosszul esik.Nekünk 3 gyerekünk van amúgy,a legkisebb 1 éves,az egyik barátnőm 1x volt nálunk,a másik azóta egyszer sem.Náluk 2, illetve 1 gyerek van,régebben a gyerekeik szülinapjára is mentünk,meg csináltunk spontán főzést,stb.Ez van!
2023. máj. 26. 06:43
 18/33 anonim ***** válasza:

Voltak ismerösök akik ki kopttak mikor elköltöztem és gyerekem lett,

Szeretem gyerek mellett újakat aztán voltak akik így is ki kopttak és vannak akik maradtak úgy is hogy mára 800 km aréb költöztünk és csak évente 1x találkozunk .de Messenger beszélünk.

2023. máj. 26. 07:16
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

A "barátok" fokozatosan épültek le. Az egyik már amikor megtudta, hogy terhes vagyok és az első hónapban jött össze (neki nem jött össze 2 éve. Mondjuk ki sem vizsgáltatta magát, csak sajnálkozott).

A másik miután szültem, mert elhanyagolom, nem ugrok minden hívására kávézni, a gyerek fontosabb nekem mint ő...

Volt egy, aki kb 3x még látta a fiamat, de szépen eltűnt, mert ő nem akarja a családosdit látni, mert neki nem kell gyerek.

És ami a legjobban "fáj". Fel lettekba férjével kérve keresztszülőknek a 2.gyereknél. férj ráadásul az én férjem gyerekkori barátja. Örültek, szívesen fogadták. Míg kicsi volt a lányunk, jöttek is kb hetente, vagy mi mentünk. Aztán 1éves lett a gyerek, neki új munkája lett, totál megváltozott. 1 éve nem hallottunk felőle ( 2 éves a kicsi). Elváltak.

2 barátnőm, akik igazi barátok, a mai napig mellettem vannak. Nekik is lett azóta gyerekük.

2023. máj. 26. 07:25
 20/33 anonim ***** válasza:
41%

"mikor fűztem, hogy alidjon nálam egy estét és csináljunk vmi csajos programot,"

Brr. Egy felnőtt nő ottapvós buliba? Még gyerek nélküliként se, ha van pár. Ez olyan tinis, max. egyetem.

2023. máj. 26. 07:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!