Mennyi idő után tűntek el a barátaid miután megszületett a pici? Az első látogatás még oké, de utána már nem érdekes se a gyerek, se én.
Egyik 4 hónap után kopott le. Neki már van egy ovis gyereke, megszokta hogy mindig én alkalmazkodok emiatt hozzá, de utána ő már hozzám nem tudott. 8 éves barátság
Másik 10 hónapig bírta. Egyre kevesebbet jőtt majd már egyszer csak nem. Hiába próbáltam egy ideig kezdeményezni. 5 éves barátság
A legjobb barátnőm megmaradt, de nyílván ritkult a tali.
És lettek újak.
Egyik barátom se tűnt el...van 3 (2 férfi és egy nő). Haverok meg mindig jönnek mennek.
Erre a 3 emberre mindig szamithattam. A 2 pasinak nincs gyereke (36, 39), barátnőmnek meg most másfél éves a kisfia (31). (Barátnőm ovis korom óta barátnőm, a 2 barátom meg kb 15 16 éve). Pedig én 17 évesen szültem...most vagyok 31.
Voltak ismerösök akik ki kopttak mikor elköltöztem és gyerekem lett,
Szeretem gyerek mellett újakat aztán voltak akik így is ki kopttak és vannak akik maradtak úgy is hogy mára 800 km aréb költöztünk és csak évente 1x találkozunk .de Messenger beszélünk.
A "barátok" fokozatosan épültek le. Az egyik már amikor megtudta, hogy terhes vagyok és az első hónapban jött össze (neki nem jött össze 2 éve. Mondjuk ki sem vizsgáltatta magát, csak sajnálkozott).
A másik miután szültem, mert elhanyagolom, nem ugrok minden hívására kávézni, a gyerek fontosabb nekem mint ő...
Volt egy, aki kb 3x még látta a fiamat, de szépen eltűnt, mert ő nem akarja a családosdit látni, mert neki nem kell gyerek.
És ami a legjobban "fáj". Fel lettekba férjével kérve keresztszülőknek a 2.gyereknél. férj ráadásul az én férjem gyerekkori barátja. Örültek, szívesen fogadták. Míg kicsi volt a lányunk, jöttek is kb hetente, vagy mi mentünk. Aztán 1éves lett a gyerek, neki új munkája lett, totál megváltozott. 1 éve nem hallottunk felőle ( 2 éves a kicsi). Elváltak.
2 barátnőm, akik igazi barátok, a mai napig mellettem vannak. Nekik is lett azóta gyerekük.
"mikor fűztem, hogy alidjon nálam egy estét és csináljunk vmi csajos programot,"
Brr. Egy felnőtt nő ottapvós buliba? Még gyerek nélküliként se, ha van pár. Ez olyan tinis, max. egyetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!