Őszike vagy Kandida? Melyiket adnád jobban e 2 közül?
Egyik se választ ne írjatok, mert vagy egyik vagy másik. Ha tényleg egyik se akkor lépj másik kérdésre. Köszönöm.
Mindkettő engedélyezett név egyébként!
Én szeretnék ilyen névvel élni, igen.
Az erdei-s málnás kérdéseket nem én írtam de láttam őket. Egyébként ha unalmasak miért nézed állandóan a kategóriát? Nincs jobb dolgod?
Nem tudom mi ez a Kandida mánia a napokban?
Nekem is a gomba jut eszembe, és szerintem 10ből 10nek biztosan, ne tolj ki a gyerekeddel, egyik név sem helytálló szerinten,mert mindkettővel megszivatod.
#21 Akkor hajrá, változtass nevet! (Mindjárt jön a kifogás, hogy miért nem fogsz...)
Nem nézem a kategóriát, csak be vannak állítva figyelt kulcsszavak, mert a normális nevekkel kapcsolatos kérdésekre szeretek válaszolni. Csak az ilyen trollok, mint te teljesen tönkreteszik az egészet. Nekem abszolút van jobb dolgom, nem is töltöm itt a fél napomat, de neked tényleg nem lehet, ha ráérsz naponta ilyen troll kérdéseket feltenni. Őszintén sajnállak, az Erdei Málnás trollal együtt.
Azért a kandida meg mondjuk a kamilla között van különbség nyilván a kandidát fogják gúnyolni,valami hülye miatt engedélyezték
Ahogy a Gandalfot is pl
Nem unod meg? Bodza, málna most meg ez?
Kerdeseid provokatív jellegűek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!