Miért utálják ilyen sokan az Adelgund nevet?
Figyelt kérdés
#Adelgund
2023. máj. 24. 19:43
1/12 anonim válasza:
El ne felejts most átlépni egyik kamufiókodból a másikba, kérdező! 😉
2/12 anonim válasza:
Mert egy kotnyeles, rosszindulatú vénasszonyra asszociálnak, szerintem azért.
3/12 anonim válasza:
Én most hallom/olvastam először ezt a nevet! :D
4/12 anonim válasza:
borzaszto :-D 1940es evekbeli nemet / osztrak ripirtyo
5/12 anonim válasza:
Szerintem az emberek 99%-a nem is hallott ròla, nem gondolkozik ròla olyan szinten, hogy utàlja. Vagy lemaradtam ès valami hìres szépirodalmi műben szerepel?
6/12 anonim válasza:
Valahol már hallottam ezt a förtelmes nevet, de most nem jut eszembe hogy hol.
7/12 anonim válasza:
AZt se tudom róla, férfi vagy női név.
8/12 anonim válasza:
Ne haragudj de ez a sok hülye neves kérdés már gáz .ne mond,hogy nem te vagy az Erdei,a Kandida meg az Őtikés kérdező,mert úgysem hiszem el...
9/12 anonim válasza:
Úgy érted, abból a pár emberből, akivel most megismertetted, hogy van ilyen név? :)))
10/12 anonim válasza:
Egyszerűen mert ízléstelen és ronda név. Jó,jó mondjuk rá, hogy ritka, hogy ne érezze magát szarul az akinek tetszik.
Értem én, hogy sokan egyedi nevet akarnak a gyereknek, de ne attól legyen már egyedi csóri, hogy ilyen hányadék néven kell megszólítani.
Becenév? senki nem akarja majd egy sajtra emlékeztető Adelgund néven hívni, más nevet fognak neki adni, vagy mindenhogy hívni fogják csak a nevén nem.
Adél baba,Gundel baba? Akkor már mindegy, ha Adél a neve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!