Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan cselekedjek...

Szerintetek hogyan cselekedjek a továbbiakban?

Figyelt kérdés

Az exem szakított velem mikor még terhes voltam. Kegyetlenül váltunk el, volt minden vita amit csak el tudtok képzelni. Apasági elismerő nyilatkozat miatta nem készült el mert halogatta, és koraszülött is lett a kicsi így a végén már időnk sem volt mert a korházban húztam ki ígyis a terhességem végét. Ezek ellenére ő sosem tagadta hogy őlenne az apja, kivéve a családja. Azt tudni kell hogy sosem keresett fel exem hogy akarná látni a kicsit vagy bármit (bár elmondása szerint eltiltottam tőle) én pedig nem akartam akkor már megalázkodni, ezért ügyvédhez fordultam. Az ügyvédi megbeszélésünk eredménye az volt hogy ő végig vállalta a dolgot, az anyja pedig folyamatosan közbeszólt hogy vannak kétségeik. Emiatt perre visszük az ügyet, mert nem lehetett velük kommunikálni. Én csak a pénz miatt akartam ezt az egészet mert ehhez joga van a gyereknek, de nem tudom nekem ez a sok stressz és bántás amit adtak ott megéri e.. egyből a jogaikkal jöttek. Persze tudom hogy őket nem érdekli a gyerek hisz eddig sem tettek érte. Exemet el tudnám viselni ha szeretné látni a kicsit (illetve tudom hogy ideig oraig tart max ez az erdekel a gyerek dolog) , most sem vele volt a gond, vele tudnánk már kulturáltan viselkedni ha nincs aki hergel, beleszól. Igazából alapból a családja miatt szakítottunk, meg persze exem is egy barom nem védem. Mit tegyek? Muszáj a szüleit is elviselnem miközbe megaláznak, bántanak? Vagy esetleg ha még most visszalépek abból lehet bajom? Mármint hogy a végére én jövök ki szarul (pl perköltséget is nekem kell álljam). Ti mit tennétek a helyemben? Mi a legjobb döntés?

Legjobban annak orulnek ha nem kene ezeket a rosszindulatu szemeteket a gyermekem kozelebe engedni ezek utan :(

2023. máj. 19. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A kolonc legközelebb maradjon kint. Lehet, egy tökösebb ügyvéd kellene.
2023. máj. 20. 06:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Ki lett végül zavarva egyébként, csak nyilván először nem hittük még mi sem hogy így alakul
2023. máj. 20. 07:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez az! Állj a sarkadra! Ez az ügy csak rád meg az exedre tartozik. Ha már elkezdted, vidd végig, utána jobb lesz, mert minden jogilag tisztázva lesz.
2023. máj. 20. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Az anyját küld el a bunánatos pcsb! A per zajlik és kész.
2023. máj. 20. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!