Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Illik foltos baba ruhákat...

Illik foltos baba ruhákat odaajándékozni?

Figyelt kérdés
Nagyon szép csak kicsit pecsétes babaruhákat adnák oda ismerösnek.Adhatom,vagy inkább ne szégyenitsem magam vele.?
2010. okt. 10. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Miért ne?Én minden darabnak annyira örültem/örülök!Kellenek játszós,csúszós ruhadarabok!!!Sőt leginkább ezekre van szükség:)))
2010. okt. 10. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adtam oda a foltosakat..illetve megmutattam, de mondtam, hogy csak akkor vigye el, ha kell, mert a folt nem jön ki belőle (ecetes ollón kívül mindent próbáltam) :) (egyet vitt el csak a barátnőm).
2010. okt. 10. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

azért a foltok között is van különbség! nem mindegy, hogy a gallér alatt egy kis körömnyi foltocska ami még majd el is van takarva, vagy a ruha közepén egy tenyérnyi pacsli

a kisfoltost még én is szívesen adnám/fogadnám, viszont azt amelyik úgy néz ki ,mint ami koszos, azt már nem adnám, és lehet még otthonra se adnám a csemetére, ha van másik...

2010. okt. 10. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is azon gondolkodtam,hogy megyek ki árulni a baba börzére és vannak halvány foltos vagy bolyhos ruháim is.Ha kiírnám,hogy ingyen elvihető az nem ciki?Vagy gondoltam,hogy odaadom egy szegényebb családnak,de nem mertem.
2010. okt. 10. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha mondjátok az illetőnek (vagy aki el akarja adni kiírja) hogy foltos, akkor nem ciki, a másik el tudja dönteni hogy így kéri vagy sem. Akkor ciki ha nem szóltok és akkor derül ki amikor otthon megnézi. Szerintem sokan elvinnék a foltosat is, otthon csúszni-mászni teljesen jó az is :)
2010. okt. 10. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a múltkor úgy kaptam egy nagy halom babaruhát, hogy tele volt játszóteres-evős-foltos ruhadarabokkal. Az anyuka előre szólt, hogy vannak a csomagban ilyenek is, és ha nem kell, dobjam ki.

Én nem csináltam ebből ügyet, elfogadtam az egészet úgy ahogy volt, aztán ami nagyon gáz volt, azt kidobtam.

Szólj előre, válogassa ki az, akinek viszed a ruhákat.

2010. okt. 10. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!