Szerintetek az nagyon nagy kicseszés, ha egy gyerek mindenből a legolcsóbbat kapja?
31es és 32es olcsójános és áltatják magukat..
Az enyém jár wellnessbe és imád pancsolni(minit) szaunázni, jókat enni abból, amit szeret, szórakozni a hátmasszírozóval, meg ráúszik a buborékos vízre. Már 3 évesen is szerette, de ha nem vártam volna meg a szobatisztaságot, korábban is szerette volna a pancsolás/evés részt.
És nem csak magadnak vásárolsz jó ruhákat, az ember súlya is változik, te sem hordasz mindent 20-30 évig(divat miatt se), nyugodtan mehet arra a pár hónapra/évre a gyereknek is ugyanolyan minőségű ruha, sőt gyereknek jobban kell, mert ő fog térdelni a gatyában, te meg nem. Ő fogja koptatni a cipőt kismotorral te meg nem. Ő 50x jobban igénybe veszi a ruhát. Normális minőségben meg ezek nem kopnak ám! Decathlonos kiscsizmát 2 évet hordott pl, gumicsizmát is, meg egy két felsőt is. Most esőkabátot is.
Itt ezen a témán az a hangsúly hogy mennyire tud rá vigyázni, egy 6 éves gyerek elveszít egy drága telefont az azért pénz, 17 éves vagyok a telefonom 64 ezer volt és tudok rá vigyázni
Itt leginkább azon van a hangsúly hogy mennyire figyel oda mennyire vigyázz rá. Ezzel semmi kivetni valót nem látok nekem 4 osztályban egy 8000 ft nyomkodós telefonom volt.
Míg a szülők végre kettesben nyaralnak, addig a gyerekek a nagyinál, abszolút normális, sőt, kívánatos.
Nyilván megya család együtt is.
Okosak, hogy a gyereknek nem a legdrágább telefont veszik, ami arra pont jó, amire funkciói szerint kell.
Mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!