A kérdező szavazást indított:
Adrián
Alfréd
54 szavazat
2/15 anonim válasza:
Alfrédról a kacsa jut eszembe a meséből. Adriánt egyet ismerek,. egy nagydarab, ritka bunkó gyerek, úgyhogy a szar személyes élmény miatt nem szeretem ezt a nevet.
4/15 anonim válasza:
Egyik sem, de kb. egy kategóriába sorolnám őket.
5/15 anonim válasza:
Nekem a Pál Adorján a Babarból:D Családunkban több éven keresztül ez volt a sláger fiúnév:)
6/15 anonim válasza:
Van olyan mese is, hogy Sün Alfréd forró nyomon, nekem az jut eszembe :D és én is eddig két Adriánt ismertem, egyik bunkóbb, idiótább mint a másik.
9/15 anonim válasza:
Adrián szerintem nem is annyira dallamos; nem is annyira jól hangzó mint az Alfréd; meg amikor általános iskolába jártam , ott egy másik osztályban volt egy Adrián, és ott meglepődtem; hogy fiúnév.
Az Alfréd név viszont mindigis tetszett; szerintem olyan előkelős, úriemberes; jó értelemben véve "hidegen férfias" név nekem ez.
Nem ismerek egy Alfrédot se, Adriánból kettőt látásból. Mind a kettő kedves, barátságos kinézetű. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!