A Repce név anyakönyveztethető?
Hisz a Málna anyakönyvezhető.
6# Gondolom, direkt kiválasztottad, az extrém (mondhatni az idiótább) virágneveket, amelyek anyakönyvezhetők. Teljesen igazad van, hogy ezek közé beférne a Repce. Más kérdés, hogy a legtöbb ember okkal nem választana nevet ezek közül.
Én kutyanévnek tudnám elképzelni, pont úgy, mint a szintén anyakönyvezhető Bodzát vagy Málnát (és mindkét nevű kutyát ismertem). Igaz őt nem ismertem, de a Repcéről egy magyar vizsla jut az eszembe, terápiás kutya volt, a youtube-on találsz videókat róla, ha beírod a keresőbe, hogy repce+vizsla mindjárt kihozza.
Na igen, szerintem is érdekes "érvelés" egy név vagy névjelölt mellet az, hogy de hát van Dzsenifer meg Primula is... A 6-os kommentben felsoroltak közé valóban beférne a Repce, végülis egy hülye névvel több vagy kevesebb már mindegy. Mondjuk én nagyon nem örülnék, ha Repcének hívnának. Sokan megmosolyognák vagy néznének egy nagyot, ráadásul a hangzása sem szép.
Most virágzik a repce, gondolom, onnan az ihlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!