Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogamzásgátlót visszaveszi a...

Fogamzásgátlót visszaveszi a gyógyszertár, vagy el lehet adni valahol?

Figyelt kérdés

Párommal babát szeretnénk és pont 3 havi Minulet-em megmaradt.

Mit tehetnék vele?

2010. okt. 10. 01:22
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább dobd ki! Nem veszik vissza sehol sem, másnak meg ne add el mert nem mindenkinek jó ugyanaz a hormontartalom ami neked. Eladni meg... miért akarsz ezen pénzt keresni hogy akarsz igy gyereket ha ennek az árára is rászorulsz? Dobd ki azt a gyógyszert a kukába és kész.
2010. okt. 10. 01:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: gyógyszert kidobni SOHA nem szabad, semmilyet, mivel veszélyes hulladéknak minősül. Ha lejár a szavatossága, akkor is a patikába kell visszavinni, ahol átveszik és elszállítják.

Kérdező: kidobni ugye nem lehet, eladni meg azért nem, mert az vényköteles gyógyszer és azt eladni illegális (bár elég sokan, akik úgy jártak, mint te, ezt a megoldást választják), úgyhogy az marad, hogy megtartod, hátha még újra kezded majd (bár nem sanszos, hogy pont ugyanaz kell majd), vagy visszaviszed a patikába, ahol 0 Ft-ért átveszik (nem túl jó üzlet).

2010. okt. 10. 01:33
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
akkor húzza le a wc-n!
2010. okt. 10. 01:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne kereskedj vele, mert illegális. Vidd vissza a patikába, vissza fogják venni.
2010. okt. 10. 06:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a barátnőidet, ismerőseidet, hátha valaki ezt szedi. Nálunk így mentek el a maradék gyógyszerek.
2010. okt. 10. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Nah figyu, ha valamiért kiadtál pénzt, és így jártál, azt tuti, hogy nem veszi vissza pénzért a gyógyszertár, maximum ingyen átveszi.Miért, te beszednél egy olyan gyógyszert, amit már egyszer valakinek eladtak, és az visszavitte és utána neked eladják?Hát én tuti nem szednék olyat be.Amúgy nem csak te jártál anyagilag rosszul, hogy most babát szeretnétek ne aggóDj4Én pl. kiváltottam egy 11 ezer forintos spiningbérletet, meg egy 8 ezer forintos aerobicbérletet a fittnesteremben, és hirtelen terhes lettem a babámmal,átruházni nem lehetett mert névre szóló, és amikor megszületett a babám , akkor meg a császár miatt nem járhattam, le és elévült a bérlet.Szóval így jártam.
2010. okt. 10. 07:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem 4 levél Azaliam maradt. Meg fogom kérdezni a védőnőt, hátha valamelyik kisbabás anyukájának pont ezt írta fel a doki (olyannak nem szeretném eladni, aki mást szedett, vagy nem orvos írta fel neki). Én örültem volna sokszor, ha találtam volna megbízható forrásból féláron Azalia-t, mert nagyon drága és el tudtam volna költeni a pénzt másra is. Az egyik dobozom még teljesen bontatlan és 2011 nov-ig jó, miért dobnám ki? 7000 ft körül volt!!!
2010. okt. 10. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz körbe az ismerőseid közt, ha senkinek sem kell, add le a gyógyszertárban. Ne dobd ki és semmiképp se húzd le a vécén, mert annak káros hatása lehet. (Hormon bekerül a Dunába, aztán az ivóvízbe. Hormonra nem szűrnek.)
2010. okt. 10. 08:49
 9/9 anonim ***** válasza:
ne hallgass az első válaszolóra!gyógyszert nem szabad kidobni!vidd vissza a gyógyszertárba, vagy tartsd meg hátha jó lesz még
2010. okt. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!