Hol és hogyan kell igényelni a GYED-et? Pécsi vagyok.1 hónap múlva fog lejárni a TGYÁS-om.
Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 16:48
1/5 anonim válasza:
Nekem a munkahelyem tb kifizetőhely, így ők küldték a szükséges nyomtatványt. Kitöltve visszaküldtem,és ők intézték.
Amúgy meg a TBnél kell leadni az igényed, nyomtatványt tudsz a netről is letölteni, és a tbnél is adnak.
Nekem a tgyás lejárta előtt 1 héttel kellett legkésőbb leadni a gyed nyomtatványt.
A tgyást honnan kapod?
2/5 A kérdező kommentje:
a TB a Nagy Lajos Király útján van? a tgyást a MÁK-nál intézte a férjem a Szigeti úton.
2008. dec. 29. 18:04
4/5 anonim válasza:
Ha az eddigieket a MÁK-nál kellett intézni, akkor ezt is. De spórolj meg magadnak egy utat, ne a Szigeti úthoz menj, mert az csak a levelezési cím, ha személyesen akarsz valakivel beszélni, akkor a TB-hez menj a Nagy Lajos Király útra (és menj oda korán reggel). De jobban jársz, ha a netről letöltöd a szükséges nyomtatványokat és kitöltve elküldöd, na azt a Szigeti útra kell. De mindenképp ajánlva add fel, nekem már jópár papíromat elkeverték és letagadták. Aztán valahogy mindig előkerült.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi lányok!
2008. dec. 30. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!