Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a női...

Mit gondoltok ezekről a női nevekről, ikerlányoknak?

Figyelt kérdés
Mirka és Lenka
2023. máj. 3. 19:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
A Lenka szörnyű. Pelenkára fog asszociálni mindenki. Lenke esetleg?
2023. máj. 3. 19:25
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Mirka - birka. Lenka helyett Lenke jobb.
2023. máj. 3. 19:28
 13/22 A kérdező kommentje:
Lenke volt az egyik legutálatosabb angoltanárnőm. Sajnos nagyon könnyen társítok személyeket a nevekhez. De ha megpróbálok elvonatkoztatni ettől, akkor szép név. De így az is kiesős.
2023. máj. 3. 19:31
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Külön-külön is csúnyák, együtt meg még kicseszés is
2023. máj. 3. 19:32
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Mirka helyett Birka?
2023. máj. 3. 20:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit komolytalannak érzem, azért is mert ritkák, szokatlanok, kicsit idegen hangzásúak furcsák és még becézettek is. Inkább én is Mira- Léna párost adnám és így becézném, de láttam hogy az nem tetszik.

Szláv eredetű a Zora/Zorka is elvileg, ha esetleg ez tetszik.

2023. máj. 3. 20:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

ikreknek bármilyen nevet adhatsz, csak ne rímelőseket! így is elég nehéz lesz nekik lehámozni a saját személyiségüket a másikról, nem kell még a néven is osztozniuk.

és mint a gyerekek sorstársa a szülők "cuki szláv nevek" iránti rajongásában, könyörögve kérlek, adj rendes nevet a gyerekeidnek! ezek a becéző kis nevek nagyon cukik, de egyrészt egyszer fel fognak nőni, és felnőttként már baromi gáz lesz ez a kis becézős baromkodás, másrészt világéletemben elég rosszul éltem meg, hogy anyám eldöntheti, hogy ki szólítja őt Annának és ki Ancsikának, nekem még erre sincs lehetőségem, mert eleve Juliska vagyok Júlia helyett. nem tesz jót a gyereknek, ha attól is megfosztod, hogy ő dönthesse el ki szólítja a becenevén. így se lesz semmi önrendelkezése amíg el nem költözik tőled, ezt ne vedd el legalább. (te se örülnél ha a megkérdezésed nélkül minden random idegen le-marcsikázna, ugye?)

2023. máj. 3. 21:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem praktikus választások, mindkettő túl könnyen csúfolható és félreérthető.

Ha már szláv nevek, Mirka helyett mondjuk Miléna, Lenka helyett Larina? De a Darina, Hanka, Irina, Zorka nevek is szlávok és szépek.

2023. máj. 3. 21:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Becenévnek hangzik mindkettő, ráadásul nevetséges, csufolodo típusú becenevnek.
2023. máj. 4. 06:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszenek, szép zöld réten legelésző tehenek jutnak eszembe róluk. De neked kell tetszenie, manapság adnak ennél cifrábbakat is.
2023. máj. 4. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!