Ikerlányoknak szerintetek szépek ezek a nevek?
3 név van a fejünkben, az egyik baba már biztosan a Bianka nevet kapja. A másik kislány pedig vagy a Rebeka nevet vagy a Mariannát. Igazából a férjem szeretné a Rebeka nevet, de így hívják a húgát is, emiatt én annyira nem támogatom, de persze nagyon szép név. Viszont akkor teljesen ugyanaz lenne a kicsi neve, mint a sógornőmé. A Marianna nekem ugyanúgy nagyon tetszik, a férjem szerint viszont ma már egyáltalán nem adják. Mondjuk ez nem hátrány szerintem :) A Marianna szerintem sokkal szebb, mint a manapság divatos Zoé, Szofia, Lia (a páromnál ezek is szóba jöttek). Persze ezek is szépek, de nekünk pl.a vezetéknévvel sem passzolnának.
Nektek melyik név tetszik jobban a Kerti Bianka mellé?
Kerti Marianna
Kerti Rebeka
Blanka? Karina?
Így mindkét lányka neve olasz eredetű lenne.
Kérdés: Ikerlányoknak szerintetek szépek ezek a nevek?
Válasz: nem tetszik
Százalék: nulla
Köszi!
Regina, Karina, Zsófia, Bettina.
Blankát nem adnám. Ugyanaz a jelentése a két névnek, a névnap is egy napon lenne (ha ünnepelnétek). Valami legyen különböző is.
Marianna szerintem nem passzol a Biankához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!